Till "lilla" Lejla..

Ja må hon leva, Ja må hon leva
Ja må hon leva uti hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva uti hundrade år

Ett fyrfaldigt levande för Lejla
Hon leve
Hippip hurra hurra hurra hurra..
badabampbampbamp baaaaa :D

Nu kommer den eviga frågan..
Hur känns det ?

Grattis Gumman <3






















Face it!

Then, lets face it..
 I´m a total bitch and I know it!

Dagen började med tandläkarn, så klart så fick ja sitta där i tusen år eftersom dom "såg inte" att jag var där, tack för den!
Sen när ja väl kom in så disskuterade vi "operationen" känns lite läskigt, vet inte riktigt om ja vågar eller om jag ska göra den. Men får se. Har däremot jätte ont i tänderna, spännde tandställningen idag usch och fy. Men känns ändå lite skönt på ett sätt, som om dom blir rakare typ när det gör ont, att dom flyttar på sig till det bättre typ..

Sedan kollade jag lite i slussen och införskaffade mig två t-shirtar och lite annat smått och gott..

Begav mig till jobbet och fick såklart höra att jag var TVUNGEN att jobba långpass nästa onsdag pga det var så mkt konferenser, så frågar dom kan du jobba? Ehh.. har jag något val? Nej!
Sen 3 sekunder efteråt får ja en till förfrågan, kan du jobba långpanna nästa fredag också? Om du vill tjäna pengar vill säga? Typ som om bara för ja ska sluta, så kan dom pressa mig extra mkt och utnyttja mig den tiden som är kvar? Hahah. ..fuckers.

Och sen till dagens VÄRSTA.
Aydin, killen/gubben jag jobbar med i köket. Jag får seriöst panik på honom, vill bara vrida nacken av honom i vissa stunder för han är så pantad. Och det värsta är när han ska spela smarta och bete sig som min "pappa" typ..
När han säger åt mig vad jag ska göra, och det bara blir helt fel..
Det är i stort sätt jag som får säga åt honom att göra si och så, så att vi ska klara av kvällen, men han lyssnar oftast inte för han tror alltid han har rätt.. och så sitter vi i skiten till slut ändå. Bra där grabben.
Tackar gud för att jag slutar där snart så ja slipper honom,  jag säger bara..
Av att arbeta med någon i praktisk taget sätt i 3 månader är inte bra..

Jag vet, jag är elak.
Men hur fan ska min ilska försvinna?


I´m gonna have a bitch fit!

Dagen började precis som den har gjort hela den här veckan. Helt sjuk vill säga.
Satte mig ner på tunnelbanan för att ta mig in till stan, satte på Ipoden och tog fram boken. Ville så klart vara ifred!
Men så kommer det ännu en idiot och sätter sig mitt emot mig och kollar på mig och pratar, SOM OM JAG HÖR VAD DU SÄGER NÄR JAG HAR HÖRLURAR? Folk är så puckade. Tog av mig dom, och han frågar... tro det eller ej. " Får jag sitta här?"

Kan folk sluta fråga det, vi lever i ett fritt j*vla land, sitt vart du vill, men stör inte mig tack!

Satte på mig hörlurarna igen och så klart fortsätter han babbla tills hans fattar att det är dags att gå nu.

Fick åg tidigare idag från jobbet, slutade 20, hade ju inga gäster alls så varför stå och inte göra någonting. Vart hemskickad :p haha..

Åkte hem och träffade elin. Under kvällen så kollade vi på roliga youtube klipp och satt och as garvade riktigt kul faktiskt. Sen så visade elin lite klipp från hennes favorit program från barndomen, belive it or not "Ronny och Ragge" hahaha, riktigt roligt tycker jag faktiskt. Vad jag trodde så var det bara killar som kollade på det... eller .. Elin?
Men Elin är ju lite speciell hon.. haha
Sedan så klart blev det en rulle, om inte WHITE CHICKS slogs på på datan. Just löööööve it.
Så jävla rolig film, speciellt när en snubbe snor handväskan och han springer ikapp och slår ner tjuven..
Så säger tjuven.. It was just a bag..
Och han svara.. No it wasn´t just a bad, It was Prada!
hahah klockren :D




I´m so freaking pissed..

Sägero det..

Dagarna blir ju bara knäppare och knäppare.
Inatt drömde jag sjukaste drömmen.. Tror det har med mitt jobb att göra, berättade att ja hade värsta mensvärken, då sa kurre (gammal gubbe, kock) - Ja då slipper ja betala underhållning iaf. Om ni förstår va han menade..

Sen inatt så drömde ja att ja va gravid, med 3 barn...
Helt sjukt, och jag födde dom i köket på jobbet. Fast jag födde bara 2 barn, och det tredje vet ja inte va som hände med..
 Sen helt plötsligt ser jag något konstigt i ugnen, ser ut som mina "foster" fast utan ögon typ.. och ja vette fan hur dom hamnade där. Sedan låg det typ biffar i ugnen också och då tänkte jag.. VA? Har jag gjort biffar av mina barn?
Sedan vaknade jag typ..

Asså.. jag sägero det.
Det går bara utför fan..

Som sagt..

Jag lyckas bara träffa på idioter.
Idag på väg hem så gick jag in på pressbyrån för att köpa en enkel biljett för att ta mig hem..
Killen i kassan såg rätt ung ut, rung 20- 25 men sen verkade han mer som en 50 åring..

Första han sar var.. Vad får det lov att vara damen? (Ser jag ut som jag är 50 år eller ?!)
Jag sa, en enkelbiljett ungdom..
Gissa vad han säger.. 18 riksdaler tack. HAHAHAHAH ville bara skratta honom rakt i ansiktet, men höll mig.
Sen avslutade han allt med att säga, ha en trevlig resa. Hahahah..

Asså vad är detta, står det IDIOT sökes i pannan på mig eller ?

Jobbiga människor..

Idag på vägen hem från jobbet så satte jag mig för mig själv på tunnelbanan, satte i hörlurarna och lyssnade på min Ipod samt drog upp min ok och började läsa. Riktigt skönt att varva ner på det sättet efter en hektisk dag i köket.
Men så klart fick man inte vara ifred..

Kom en snubbe och satte sig brevid mig och verkligen stirrade på mig och försökte få kontakt.. så tog ja ur ena hörluren och sa ja?  Då vräkte han ur sig.. Får jag sitta här?
Det var nog det patetiska jag har hört.. sitt var fan du vill, men låt mig få läsa och lyssna på musik i fred. GUD!
Sen dum som han är, så frågar han : Får jag dela musik med dig? Lyssna i ena hörluren?

Det måste vara ett skämt fan. Jag kollade konstigt på honom och satte i hörluren igen. Han kunde ju inte ha mått bra asså. Så satt han där och prata med mig även fast jag hade hörlurarna i och hörde inte ett piss. Sen till slut gav han upp och satte sig någon annanstans. Och sen så klart människorna omkring kollade på "oss" som om det var något fel, så klart det var fel, HAN var ju felet.

Lyckas alltid få psykfall efter mig.. står det skrivet i min panna eller?

Rostat bröd..

Kan du rosta bröd? Blir det för ljust, blir det bränt eller blir det perfekt?
Vet du alltid vad du ska göra när problem dyker upp i din vardag? nej..

Jag har precis läst boken " Rostat bröd - Teri hatcher"
Är en självbiografi om hennes väg mot lycka.

That´s the way the world goes ´round
You´re up one day, the next you´re down
It´s a half an inch of water and you think you´re gonna drown
That´s the way the world goes ´round


Jag gillar boken grymt mycket, har verkligen tagit åt mig och känt igen mig i vissa utav hennes situationer och har även försökt förändra mig själv med hjälp av denna bok i baktanke.

Läs den!


Hur ser framtiden ut?

Usch vad jag är trött på människor, seriöst.
Folk som tror att allt ska gå på deras villkor och om det inte blir så så brakar helvetet lös, eller så börjar dom gnälla så dom får som dom vill ändå. Eller sådana som säger en sak men gör det andra. Folk som påstår att dom saknar en, " åh va länge sen det var vi sågs, tycker vi ska ses snart" men.. Gör något åt det då ? Huh...
Hur svårt kan det vara, ta upp telefonen och ringa, näe men det hela verkar vara ännu mer komplicerat än så..
Jag försöker verkligen, men om den andra personen i fråga inte anstränger sig minsta lilla eller säger jämt att man är upptagen då frågan kommer på tal, så blir man lite trött till slut. Då orkar ja inte heller anstränga mig och lägga massa tid på någon som inte förtjänar den egentligen..

Jag står inte ut längre.. allt är upp och ner och jag gillar det verkligen inte. Minns knappt hur det var när det var normalt, har det alltid varit så här ?

Kommer det alltid vara så här ? hoppas jag verkligen inte..

Verkligen a big no no..

Me-time

Nu under kvällen så har jag spenderat lite tid på mig själv, det måste man faktiskt göra ibland. Samtidigt som jag kollade på Hot chick så gjorde jag både manikyr samt pedikyr. Belive it or nor.
Vem orkar egentligen sitta och pilla och ta sig tid att göra pedikyr på sig själv ? Hahah.. Jag antagligen :S
Men nu är jag glad och nöjd, och känner mig inte manlig heller med korta fula omålade naglar, nu har ja långa fina med fransk manikyr. I just lööööööve it.

  

Huvudvärk..

Usch vaknade morgonen med migrän, jätte ont i huvet och min ena arm hade domnat bort precis som det brukar bli för mig när jag fr migrän. Klev ur sängen för att leta efter mina tabletter och huvet dunkade allt mer. Efter mycket om och men hittade jag 3 små tabletter som var kvar, tog två stycken och sen gick ja och la mig. Skickade ett sms till min chef på jobbet och sa att ja inte kunde jobba, försökte även ringa, men inget svar. Ingen bra start på morgonen alls. Somnade om, och gick upp vid 13 tiden. Nya köksmästaren ringde och frågade hur det var med mig, och om jag verkligen inte kunda jobba? Och NEJ jag kan inte jobba med migrän, huvudet värker som bara den men  VISST jag drar mig in till stan och ställer mig och lagar mat, när jag knappt orkar höra mig själv prata. NEJ TACK!



Min stackars fot..

Jobbade idag, precis som alla andra dagar. Sjukt trött på jobbet. Samma sak varje dag, samma rutiner ingen förnyelse alls. Och det gör att jag inte vill jobba där längre. Slutar andra veckan i september, men vore smart om ja hade ett jobb tills jag slutar. Har skickat  iväg massa jobbsökningar, så får se om någon nappar på mitt cv. Hoppas det!

Nå... till vad som hände idag på jobbet. Skulle göra rent stekbordet och sen ta bort det överblivna fettet och hälla ner det i en hink på golvet. Och typiskt.. så missar jag så klart hinken och träffar min egna fot, och så klart det ända lufthålet jag har på mina skor så jag bränner sönder min fot typ :( fick sitta med isvatten, inte skönt alls.

Har även tänkt att ändra mina matvanor lite. Ska försöka att inte äta några kolhydrater alls, så som pasta potatis ris etc. och även inte äta vitt bröd heller. För att det hela ska bli lite nyttigare och att jag kanske tappar några kilon på det också. Vore ju perfa ;)

RSS 2.0