It was to soon, way to soon!

Vad ska man säga? När man inte vet ordet av det så rinner det ur ens händer. Dagarna är så oförutsägbara, man vet aldrig vad som kan hända eller vad som inte kan hända. Men ibland är det allt för orättvist. Hade precis börjar tagit kontakten med dig igen, min syssling alexander som bara blev 18 år. Det är inte ens en ålder. Tänk så mycket som han inte fick vara med om, det är ingen värd. Jag är ganska mållös.

Men på ett sätt tror jag att saker och ting händer utan en anledning. Men i så fall, utav vilken anledning? Det är frågan. Så hemskt tråkigt att vi inte fick lära känna dig på nytt, det vi minns från dig är nog dina år när du var mindre och vi bråkade som syskon. Du var en riktig busunge som hade blivit vuxen så snabbt men sen så togs det bara ifrån dig. Life not fare. 

"You don´t know what you got until it´s gone" så sant så. Första gången nu när du började prata med oss på facebook, blev så förvånad att det var du. Och du hade vuxit upp blivit stor och blivit en helt underbar människa. Och chansen att lära känna dig rann ut i sanden :(. 



Vi ses uppe bland molnen..

It was to soon, way to soon!
Rest in peace.
You will be missed <3

Give me a 10 sec car!

Oj oj oj. Såg precis klart "Fast and furious" den fjärde filmen i denna grymma bilfilms serie. Men jag hoppas det inte blir den sista. Det blir det nog inte heller med tanken på slutet, som ger ett litet hopp om att biljakten fortsätter ;). Jag är så jävla såld på filmerna så det är sjukt. Inte framför allt för skådespelarna Vin Diesel och Paul Walker men även för bilarna. Jag är fast. Om ni inte sett filmerna, SE DOM!


Strange things?

Man ser så mycket konstigt när man är ute och går. Idag när jag skulle ta en promenad till postkontoret i skarpnäck för att hämta ut ett paket, gissa vad jag såg på vägen dit? Ni kan nog aldrig gissa så lika bra jag säger det. Jag såg ett par jeans, på ett elskåp. Då kan man ju fråga sig.. Hur fan hamnade dom där? Vem lägger ett par byxor där? Eller tappar ett par jeans bara så där. Dom ligger säkert där för att någon tagit upp dom från marken och lagt dom där uppe på men ändå. ?!

Sedan när jag var ute med hunden en timme senare kanske, så gissa vad jag ser då. Ni kan nog inte gissa heller men. Haha. Jag såg en comboystövel på en papperskorg på gården. Och hur fan hamnade den där? Vem går iväg utan sin andra sko?


He´s the man!

Jag har nu suttit fastklistrad vid tv.n varje söndag 21.00 vid Johan Falk filmerna. Och jag är helt fast. Trodde aldrig att det skulle finnas så bra svenska kriminal filmer, faktiskt. Men dom är grymt bra. Om ni inte har sätt dom. SE DOM! Och Joel Kinnaman, oj oj. Tror bilderna talar för sig själva.

   

Long time, long seen

Det var ju ett bra tag sen, och ja mycket har hänt. Vet inte riktigt vart jag ska börja.
Började med väl att jag kom tillbaka till jobbet för två veckor sen efter julledigheten och allt. Men blev inte så mycket arbete för mig om man säger så. Blev typ magsjuk på måndagen och spydde hela veckan. På fredagen fick jag ett sms om att min chef ville prata med mig. Och jag kunde bara tänka ut det värsta, att jag skulle få sparken. Och självklart som jag trodde så fick jag det också. Blev riktigt besviken och ledsen, men mest arg. Och sen att min chef kommer och säger " du vet att vi gillar dig jätte mycket och att vi inte vill avskeda dig, men vi måste för restaurangens bästa". Ha Ha Ha. Och sen det sista han säger, ja hoppas att du kommer tillbaka till oss sen när vi har kaos och behöver folk. Haha FUCK NO!

Sen den 19.e. Då smällde det. Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror jag. Kunde knappt sova dagen innan eller hela veckan. För er som inte vet så har jag opererat min käke. Har flyttat fram underkäken ungefär 1 cm tror jag det är. Just nu mår jag väl så där. Men mår bra trots omständigheterna om man säger så.



När jag vaknade efter operationen så ville jag bara dö. Ångrade mig så grymt. För jag kände redan då hur ont jag hade och hur svullen jag var. Och självklart hade dom gett för lite bedövning i ena käken, det var därför jag hade så ont. Så gav dom mig massa morfin och annat skit. Kände mig som värsta missbrukaren. Det gör jag även nu med alla mina alvedon och skit jag tar flera gånger om dagen. Men jag är glad över att inte värken är värre än så här.

Pappa har typ börjat dokumentera mig eller något, han tar bilder av mig varje dag hur svullnaden går ner och så där. Och när han väl tar bilderna så är det inte så kul, men ska nog bli roligt att se själva utvecklingen sen framöver. Har faktiskt gått ner en del nu när man kollar från första dagen till en vecka efter nu. Kanske bjuder på lite bilder senare, men nu så känner jag inte för de.

Dagens citat

Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte.
/Kanin


Just love it.

"Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt."
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad."
"Och han har Hjärna",
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna".
Det blev tyst en lång stund.
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".

/Nalle Puh

                               

RSS 2.0