Lill-lördan

Igår var det ju Varlborg, samt mösspåtagning för alla små studenter, förutom min skola vill säga. Jag vet inte riktigt va som hänt med min skola, men vi är nog inte en del av idealet som har nollning samt mösspåtagning och allt annat. Dom skippade det helt enkelt i våran skola, BORING! Men .. studenten tar jag oavsett :D

Började med halv dag i skolan, eller började snarare 8 och slutade 10. Så himla onödigt att ens gå till skolan då, speciellt bara när min lärare bara satt och pratade om inlagdsill etc. hela lektionen. Själv satt jag och halvsov under hela lektionen. Sedan så åkte ja jennifer och bea till stan, första gången på ett tag så shoppade jag lite grann :). Behövde lite förnyelse i mina lådor tyckte jag. Införskaffade mig en bikini, bandoue tror jag det heter, sån utan band. Har velat ha en sån länge iaf, vart en enkel svart, ända som fanns. Sen köpte jag lite annat smått och gått.

Sedan så gjorde jag en underbart god middag,så som vi kallar det på våran projektmeny "Grillad chevréost med ruccola sallad och babyspenat, serveras med en hallonbalsamico och rostade pinjenötter" sjukt gott, hela familjen var skeptiska till det, men när dom väl åt det så var det ju super ;)

Eftersom det var lill lörda så gick så klart jag lejla och camilla ut. Vi förade på nivå, riktigt trevligt för en gångs skull. Men vi fick ju inte spela med våra kort, eftersom dom trodde ju att vi spelade om pengar.. suck TÖNTAR: Sen bar det av till cafét först så vägrar töntvkaten släpp ain oss för det var 20 även fast vi stod på listan. Vi ba aha.. så gick vi vidare men så klart var ALLTING annat vi ville gå till stängt. Senare gick vi tillbaka t ill cafét och då kom vi in direkt. Sjukt det där asså..


       
 

RSS 2.0