Why?

Why can't I laugh
Why must I cry
Everytime we say goodbye
Why does it rain
Here in my heart
Every day that we're apart
Why can't it be
Just you and me
What will it take to make you see

Opps, it happend again!

Opps. Haha. Nu så har jag shoppat massa på internet igen. Men var väldigt länge sen jag stor shoppade ute i stan och har tänkt att göra det men ha rinte blivit av så har kollat runt lite på internet istället och hittat massa jag vill ha. Så det blev så mycket enklare så här och bara klicka hem det. Fick dessutom massa rabatt när jag beställde. Och då blev man ju ännu gladare. Allt dett lyckades jag klicka hem från www.hm.com.


Till salu..

Nu så säljer jag två par skor. Dom blåa är från www.nelly.se. Jag betalade 400:- för dom och har inte använt dom en enda gång då dom var för stora. Dom beiga är från www.chapnlle.com jag köpte dom för 799:- och var för små så har inte använt dom en enda gång heller. Om ni är intresserade så kan priset diskuteras.
        

Acessorera mera..

Nu så har jag beställt ett armband och ett halsband från www.accessora.se. Nu för tiden har jag blivit så lat, gillar inte att gå och shoppa i affärer. För det första så hittar man aldrig det man är ute efter, och så blir jag bara så irriterad på alla andra människor runt omkring mig som sliter och rycker i kläder etc. Jag blir galen. Men dessa två föll jag för och klickade hem fortast möjligast.


       

This is it..

Nu så är det bestämt. Den 12 okt så smäller det eller ah. Då somnar jag in. Ska operera käken som jag kanske har nämt, var ju väldigt osäker förut. Men nu så är det klappat och klart. Så ungefär två veckor kvar. Har ändå lite otur, har en jävla hosta som inte vill ge sig, hoppas att det inte är något allvarligt. Har nämligen varit och tagit lite prov och så nu och får svar på måndag. Så hoppas väl på det bästa och att jag är frisk till den 12 så att vi slipper skjuta fram operationen, för det orkar jag verkligen inte. Wish me luck!

Service-minded?

Service-minded, fuck no. Igår så var jag på apoteket och tänkte fråga vad det var för fel på mig, haha. Har haft en hosta nu i ungefär fyra veckor, hade halsfluss också för inte så lång tid sedan. Och nu så vill inte hostan lämna mig ifred, men jag vill att den ska lämna mig för gott.. i alla fall för ett tag. Ska nämligen operera mig om drygt 2 veckor den 12 okt. Gaaaaaaaaaaaah. Och om jag inte är frisk då, då får vi flytta fram operationen och det orkar jag inte med nu när jag ställt in mig på det. Men tillbakat till apoteket. Frågade en äldre kvinna om hjälp, vad jag kunde göra åt min hosta och jag började förklara lite. Och detta får jag till svar..

Jag: Har haft en hosta i 4 veckor nu  bla bla bla.. vad kan jag göra åt det?
Apotekets sura kärring: Det finns ingenting här, du ska till läkaren.
Jag: Men finns det inget som kan lindra det?
Apotekets..: Nej, du kan bara gå till läkaren.
Apotekets..: Vad hade du förväntat dig av att komma hit?

Då tänkte jag högt i huvudet.. Men VA?
Ehhh, kom dit för att få lite hjälp och vägledning kanske. Du som är kunning inom läkemedel inte du. Och du jobbar inom ett service yrke, men du är verkligen inte service inriktad. Åh, nu är jag bitter igen. Och ännu mer bitter efter när jag va hos läkarn idag, fick en remis till lungröntgen på Dalens vårdcentralen. Och hoppas jag inte har virus på lungorna.. för då känns det som om min operation blir framflyttad :(


Vad är det för dag idag?

Vad är det för dag idag?
Jo fina gamla djurgården vann mot BP med 4-1. Vi som inte har vunnit mot BP innan. Och nu så var det riktigt skönt. Nu så är vi fortfarande med i bottenstriden, och än är det inte avgjort. Nu så gäller det på torsdag mot halmstad. Kom igen nu grabbar.


Dirty dancing..

Nu sitter jag i sängen med mitt mysiga stora duntäcke och ska sova när som helst. Tänkte bara berätta lite vad som hänt under dagen bara. Jobbat som vanligt, men idag så har jag jobbat själv så har fått ta allt ansvar. Men det var roligt, bara bittert att jag fick gå upp 6 :/. Sedan så åkte jag hem och tog det lite lungt. Bestämde mig för att möta upp jossan, kim och issa för att äta lite och kolla innebandy. Snäll som jossan är så skjussade hon oss alla. Gullunge. Satt väl mest och gäspade hela matchen, men var skönt att träffa lite vänner och komma hemifrån. Sedan när jag kom hem sappade jag lite på tv.n och gissa vad som gick på tv? Jo, dirty dancing. I just lööööööve that movie. Den är helt underbar, från början till slut. En film som man verkligen kan försälska sig i. Dom som inte har sett den, dom har verkligen missat något. Och den manliga huvudrollen är ju självklart Patrick Swayce. Han om någon är/var grymt snygg. Han som ni kanske vet har avlidit, han blev bara 57 år. Rest in peace. Vi vet att du fortfarande dansar där uppe.

Bjuder därför på ett klipp från filmen, enjoy.



No pain..

Hade lite tråkigt så jag satt och ritade lite. Här är ju då lite av vad jag skulle vilja ha. Men inte riktigt kanske. Men no pain no gain ska det stå iaf. Någon som har lite förslag?


Roast at Berns

Dags att grilla Pernilla Wahlgren. Så på med grillvantarna. Lets roast her.

PINSAMT!

Nu så håller allsvenska matchen djurgården - malmö på. Matchen började jätte bra för djurgården. Hade många chanser på mål och djurgården gjorde första målet. Sedan kviterade malmö 1-1. Och sedan gjorde dom ett mål till 2-1 klantigt utav djurgårdarna, men dom kämpade vidare. Supportrarna har även varit klockrena, stöttat och hejat på laget under hela matchen. Förens minut 74 ungefär då malmös Krufs retade upp supportrarna och dom slängde in en PLAST falska mot spelaren. Tauer blir utvisad. Sen så klart så stormar 3 idioter planen. PINSAMT! Och det sorgligaste är att det är vuxna män. Har dom inget vett i huvudet alls? Det är så sorgligt. Stockholms fotbollen har gått över styr totalt. Först så är det pinsamt att vi kanske åker ur allsvenskan men sen så ska supportrarna bete sig som idioter och skämma ut oss ännu mer. VÄX UPP!


Wanted..

Igår kväll så såg jag på den "nya" action filmen wanted med angelina jolie i en utav huduvrollerna. Har velat sett den enda sedan den kom ut på bio men har inte riktigt blivit av. Så igår gick den på canal+ och jag bestämde mig för att se den. Från av att ha sett trailern på tv så trodde jag att den skulle vara bra. Men vart lite besviken när jag såg den faktiskt. I många utav scenerna så vart det för mycket, inte trovärdigt alls. Och då blev jag mest irriterad. Hade lite hopp om filmen men men, den får väl två ++ utav 5 möjliga. Helt okej, men ingen film som jag skulle välja att se igen.


 

The choice is yours..

Blond, blondare..

Vet ni vad, att Souk gallerian ska läggas ner? Ja det vet inte, om ni inte är lite efter då, haha. Nä men. På övervåningen så ligger frisörsalongen som jag alltid brukar gå till. Gick dit här om dagen och frågade om dom fortfarandes fanns kvar idag torsdag. Och dom sa att dom skulle vara kvar och att jag kunde komma och färga mitt hår. Så idag efter jobbet så går jag runt och shoppar lite presenter först sen bar det av till Souk. När jag väl kommer högst upp så ser salongen ut som en byggarbetsplats och ALLT är borta. Jag såg ut som ett stort frågetecken! Stod en kille vid kassan som jag kände igen så gick dit och frågade, han sa att jag skulle gå till pub. Så jag pallra mig dit och fick en jätte trevlig frisör i min ålder som babblade på mellan himmel och jord och gjorde mitt hår perfekt. Så nu är jag nöjd, och min hemska utväxt är borta :)

Vet ni vad.. har blivit helt kär i en reklam. Eller är nog kär i två. Kommer ni ihåg den där marabou reklamen där en kvinna åker runt i en radiostyrd bil inne i stan. Det som är så bra med den är att hon ser så sjukt glad ut hela tiden, första gången jag såg den så dog jag utav garv. Skrattar fortfarande lika mycket åt den när den kommer. Den andra är den nya ica reklamen. Ni vet den när tanten frågar om vart kattmaten finns, och dom svarar: Men tant, inte ska du äta kattmat. Hahaha jag dör. Kej. jag kanske inte har bästa humorn, men jag är lättroad.



Blir man inte glad eller ? haha :)


Roast at berns..

Dags att grilla vårt lilla gullefjun, Björn Gustafsson.
Tjing

Runaway..

Gud, har så många tankar i huvudet att jag inte vet vad jag ska säga.

Jag vill bara sticka. Lämna allt. Dra till ett annat land, ett nytt land. Ett outforskat land, nya människor, nya seder. Bara få leva livet, ta dagen som den kommer och bara vara. Skulle inte säga nej till att jobba utomlands några år. Bara att få känna på något nytt och se vad livet har och ge och ta. What to do? Meed tanken på det, träffade en bardomskompis på gymmet. Hon har beställt en enkel biljett till bangkok, och hon vet inte hur länge hon ska vara där. Hon ska bara dra. Tänk vad skönt att bara sticka och göra som man känner för. Men vad stoppar mig?

Som ni kanske vet så letar jag efter ett nytt jobb. Jag arbetar som kock just nu på hirschenkeller/ blekholmen, vi har precis bytt namn. Känner att jag inte lär mi gnågot längre och så är jag bara trött på allt. Allt gnällande allt klagande och den negativa stämningen. Varje gång man kommer till jobbet så är det alltid något som är fel och gör så att dagen börjar piss och så fortsätter den oftast så. Bittert nog. Jag vill ju ha ett jobb där jag lär mig, där det finns människor med erfarenhet och som man kan lära sig utav. Ungefär så som killarna på sjöfartshuset, restaurangen jag praktiserade på sista året på gymnaiste. Det var den bästa tiden.

Just detta med tanken på förändringar. Jag har alltid haft en liten förkärlek till lumpen tror jag, och till det militära. Funderar faktiskt på att göra lumpen. Var inne och gjorde ett test på värnpliktens hemsida, och det gick hyfsat bra faktiskt. Men sen gäller det att välja inriktnigen också, kollade runt lite. Men jag vart inte klokare för det. Fanns TUSEN olika, så till slut gav jag upp. Blev för mycket tänka där. Men skulle inte säga nej till att göra lumpen. Någon, förslag på vad för inriktning?

Tänk om allt vore enklare..



Music..




En ton
En not
Ett slag
Några verser
En refräng
Musik
En underbar gåva
Ger lycka och glädje
Dansa och le
Du har så mycket att ge
Sjung ut

You´re as cold as ice..

Idag så har jag införskaffat mig en Ice-watch. And i love it. Fick riktigt beslutsångest där när jag stod i affären med pappa och syrran men inte fick jag någon speciell hjälp heller. Men det är ju ändå jag som ska ha på mig den så. Blev den här till slut, efter mycket om och men.



Nu ikväll så har jag även beställt ett paket på proactives hudvårdsprodukter som ska hjälpa mot finnar. För nu på senare tiden så har jag fått massa små finnar, vet inte vart dom kommer ifrån men dom verkar inte vilja lämna mig heller. Så har sett lite då och då på tv-shop på tv när man sappat runt lite, så har jag sett proactives reklam flera gånger och frågat mig själv: Fungerar det? Om det gör det så skulle det ju vara underbart så nu beställde jag hem ett startpaket, och vet ni vad det bästa är, om man inte gillar det eller tycker det funkar så får man pengarna tillbaka. Så jag hoppas på ett lyckat resultat :). Någon som andvänt/använder proactvives produkter?

Ge inte upp!

Idag så har jag jobbat och åter jobbat. Dagens känns så avlång. Sov riktigt bra, vaknade en gång och det var 10 min innan jag skulle gå upp. Fast inte har jag känt mig utvilad för det. Vet inte vad det är, men varje dag efter jobbet så somnar jag på tunnelbanan sen går jag och tränar och kör slut på mig sen så är jag död igen. Vad kan detta trötthets tecken bero på ?

Vad skulle jag göra utan träning? finns nog inget bättre tidsfördrift. Man känner sig så duktig också efter 3 pass på gymmet. Man är öm i varje muskel i hela kroppen och man är dödstrött. Men man vet att man har gett gärnet när linnet har en helt annan färg en när man gick till gymmet. Haha. Jag var dyngsur, mhhh mysigt.

Nu sitter jag och tittar på so you think you can dance finalen. Åh, jag vill lära mig att dansa street/ hip N rnb. Något jag alltid velat göra. Tror jag ska börja göra det faktiskt. :) Någon som har ett bra förslag på vart? och vart man kan hitta nybörjar kurser typ? :)


RSS 2.0