Det är ett faktum

Det här är inte bra. Jag börjar bli gråhårig. Vad ska jag ta mig till? Igår när jag borstade håret så fann jag några vita hårstrån i min hårbotten, skit läskigt, JAG BÖRJAR BLI GAMMAL! Och det som var ännu mer sorgligt var att när ja var hos frisören för as länge sen så påpekade han det också. INTE BRA! Men nu till en annan "kris", vad ska jag göra med mitt hår? Ska jag bara färga utväxten eller ska jag dra i blonda slingor i hela håret så det blir nästan som jag hade i sommras? Fast på bilden neranför så har det blivit lite solblekt också. 

            V.S           

         DÅ                                                     NU

Dammsuga - värsta ansträngningen

Mamma och pappa har åkt till willys innan mamma går utanför dörren så vräker hon ur sig: " Eftersom du är hemma själv nu, så kan du ju åtminstonde dammsuga medans vi är borta!". Och duktig som jag är, så gjorde jag det, förvånandsvärt hahah. Och jag säger det, högsta musiken på och gå runt och sjunga och dansa och dammsuga och specieltl i högklackat som jag gjorde var en riktigt ansträngning kändes som man var ute och jogga lite så där smått, fast i typ 2 min hahah. Men varm i kroppen blev jag iaf. Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det bra.

image149

Movie time

Idag så åkte jag lite spontant hem till sampa och kollade på " The number 23" en gammal film som jag inte hunnit sett utav någon anledning, vet inte vilken har t.o.m. haft den hemma. Men jag tog med den och gick och satte mig på tunnelbanan till sampa. Helt sjuk film egentligen, en sån film där man verkligen måste tänka och hänga med för att förstå något men det är just sånna filmer jag gillar. Såg den med en perfekt person också, som inte sitter och snackar sönder filmen som t.ex. min mamma, han vet när han ska säga något och det han säger är vettigt så perfekt :). Och det lite roliga med filmen är att det är jim carrey som är huvud karaktären, och han brukar ju bara göra komedier men denna film är ju en thriller, och han gör den riktigt bra. Om ni inte sett denna film och gillar tänkar-filmer, SE DEN!


image148

Gårdagens Outfit

Jag har då en väldigt blandad stil och klädsmak. Detta är då en utav mina stilar..

                                               


Snaps och shopping

Intervjun gick väl bra antar jag. Först när jag kom dit så fanns ingen utav dom jag skulle fråga efter där, bra början verkligen. Sedan så fick jag prata med köksmästaren. Precis som alla konstiga jag träffat inom den här branschen så är han verkligen en utav dom. Förstår inte vad som gick snett med den här branschen haha :P. Men jag skulle iaf komma tillbaka vid ett senare tillfälle och prova, så antar att det är bra.

image125

Sedan så bar det av till stan, träffade elin och hennes vän nathalie, fint namn btw. Vi gick till en sexaffär eftersom hennes pojkvän fyllde år igår så hon ville köpa något roligt. Alltid lika komiskt roligt att gå in i en sexaffär, man skrattar och pekar på saker man inte ens vet vad det är. Sedan på vägen därifrån så var det "någonting" som hoppade på oss. Elin trodde det var en kille eftersom "den" hade vita skor, vadå? kan inte tjejer ha vita skor elin? Nathalie trodde det  var en fågel och jag hann knapt reagera. Men tänka sig, det var bara lila lejla haha. Vi stod och småpratade sedan gick nathalie och mötte sin pojkvän och jag och elin gick vidare till souk och topshop.

        = 

Elin är så jävla rolig asså. Väl inne på topshop, smidig som hon är så går hon rakt in i en ställning med kläder och fastnar i en galje. Hon vänder sig om och kollar surt på ställningen och vräker ur sig: "Va fan göru?" hahaha så jävla klockren kunde inte sluta garva. Vi var ute och letade efter en svart vanlig kjol som man kan använda till allt, alltså "den lilla svarta" som alltid är bra att ha. Och tänka sig JAG hittade den, och för ett super pris hela 89:- jag och elin slog till och köpte oss en vit och svart var. Sedan köpte vi lite mer små grejer. Här är lite bilder på det..

       


Sommarlängtan

Åh idag vaknade jag och kollade ut genom fönstret SOL :)
Gud vad jag längtar efter sommaren, bara att få bort alla jävla snö och kyla och bara ligga i solen och glassa.
Denna sommar känns så jävla lovande,STUDENTEN, ALANYA, sola bada och festa. Gud vad jag läntar.

       

Nu så sitter jag här lite nervös faktiskt..
Ska på intervju på SNAPS, som jag har fått kontakt med igenom min pappas jobbar polare. Känns bra att man kan hitta lite kontaker iaf :) Hoppas det går bra, för man vet aldrig riktigt hur man ska förbereda sig inför en intervju, inte jag iaf så det blir nog som det blir.

Sedan så bär det av till stan med Elin, ska shoppa lite och få lite gratis grejer som man har fått hem checkar på. Egentligen så är det ingen bra tid att shoppa på nu, med tanken på att ja måste spara pengar till resan samt allt som innebär med att ta studenten. Så får se om ja hittar något litet nödvändigt.

image44

Ronaldo

Awww. Typ söstaste hunden. Måste bara lägga in den här lejla. Han somnade i din lilla "tvätthög" fett gullig :D

image34

KOM IGEN FÖR FAN

Seriöst brudar. Så som vi har det nu ska det INTE vara!
Det ska vara vi brudar tillsammans, så som det alltid var förut.
Om nån saknas så håller det inte.
Jag saknar det så grymt. Våran glädje tillsammans, utgångerna, ALLT!
VI/NI måste lösa detta för jag tänker inte losa en av mina största vänskaper som jag har.
 Denna sommar är VÅRAN. Studenten, utomlands ALLT!
DET GÅR INTE! Så kom igen för fan!

THIS IS HOW IT SUPOSE TO BE!

   

 


Jag skiter i hur ni ser ut, JAG ÄLSKAR ER oavsett!


image33

 

Vinter träning

Sen så bar det av till träningen ännu en snöig dag. Ibland undrar jag verkligen vad mina tränare tänker på. Det är typ 1 dm snö på planen där det inte är snö är det halt som fan. Dom vill typ slå ihjäl oss eller nått, speciellt nu inför säsongen och allt haha. Var ju redan sånt här väder i måndas då min tränare kommer med en teknikövning vi ska göra i snön LYCKAT! Alla snubblade och typ slog ihjäl sig, men ett gott skratt fick man iaf. Förvånandsvärt att vi tjejer som kom ner (10 pers) var där iaf. YOU GO GIRLS!

På sönda så smäller det igen, då är det derby mot mitt gamla lag, spårvägen. Men ändå bara träningsmatch. Fast tvivlar hårt på att det blir någon match överhuvudtaget om det fortsätter att vara det här pissvädret.


image10



Promenad

Morgon började med en promenad med lejla och våra vovvar. Lejla hade bråttom så vi skulle ta en snabb promenad. Men ja tror att vi gick runt hela skarpnäck fan. Hahaha. Blev så när man har mkt att prata om. Pratade lite om våran vilda kväll/ natt i lördas, haha du är allt bra rolig du tjejen. Sen asså, lejlas hund, ronaldo/ råttan kallad av mig :P han är bara för rolig den lilla tussen. Hahaha. Om vi säger så här, han hade lite problem med magen tror ja.. eller vad säger du lejla, fick hjälpa honom lite på traven hahaha ROLIGASTE jag sätt på ett bra tag asså. Och min hund asså, hon vill ju aldrig lyssna på mig den där bitchen asså. Vi kanske är lika varandra eller ?

image6    image7    image8
                                               Vi och våra knasiga hundar ;P

Högklackat och mjukisar.

Usch. Idag så har jag bara slappat. Packade väskan och drog till gymmet, försökte gå in mina nya fina skor, så riktigt roligt ut, högklackat och mjukisar. Sedan bar det av till gymmet. Kände mig jätte duktig, länge sen jag var där så körde kondition i en timme och sen körde jag lite mage. Kom hem runt 6 och var JÄTTE hungrig. Så klart så hade dom köpt tjockismat från grillen och ja som hade tränat, snacka om att gå jämt ut.. hahaha.



image2

Parlamentet

Såg på parlamentet när jag kom ut ur duschen. Så klart så var ju björn med, han är ju to die for :)
Sedan så kom snabbfrågorna och denna fråga dök upp.

Varför är det farligt att sniffa lim?
- För man fastnar så lätt.

haha erkänn klockren. Jag skrattade ett bra tag åt det iaf.


Kärleken

image7
Hur kommer det sig att jag inte är lycklig?
Hinner "han" inte med att göra alla lyckliga?
Vem är det som bestämmer?
Jag vill i alla fall prata med "den".

Nämen

Tänka sig att JAG hittade hit också. Helt otroligt. Har alltid undrat vart jag ska skriva ner mina tankar och komma ihåg allt knasigt och roligt jag gör om dagarna. Man orkar ju inte skriva en dagbok precis. Men vänta, detta är ju som en dagbok fast kanske mer high fashion så det blir ju perfa.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0