10 orsaker att hata dig

Love love love..

I want you to want me.
I need you to need me.
I love you to love me.
I´m begging you to begg me.

Och Heath ledger va SÅ snygg redan då!

 

Träningsnarkoman?

Asså.. Jag har typ inget liv känns det som. Det jag gör om dagarna är att gå ut med hunden städa lite och träna. Jag tränar i stort sätt varje dag. Snacka om att arbete gör så mycket. Jag behöver ett nu!!! Blir galen av att sitta hemma om dagarna när alla andra pluggar eller arbetar.

Unbelivable!


Don´t you ever give up!



What would you do?

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

From: Nickelbacks - If today was your last day



SL!!!!

Jag blir så jäääävla arg! Dagen började bra, gick upp halv 10 för att fixa mig och lite så sen bege sig till tandläkaren. Men först hinner jag ladda över massa nya låtar till mobilen som jag tänkte lyssna på på vägen till tandläkaren. Men jag kom inte speciellt långt om man säger så..

När jag kommer ner till tunnelbanan står det ingen på spåret. Och massa människor som väntar på tunnelbanan. Och självklart är det ju problem med lokaltrafiken när det snöar, som det ALDRIG gör i vanliga fall i sverige på vintern?! Dom är så jävla usla. För fan planera!!!!! Samma jävla visa varje år, när ska ni lära er?

Om inte det gjorde min dag dålig, så kom självklart en jävla idiot fram till mig och skulle stöta på mig på perrongen också! Gjorde inte det hela bättre precis. Och så missade jag självklart tandläkaren så fick vända hem innan jag ens satt på tunnelbanan. Tack, där försvann ungefär 1h utav mitt liv bort bara så där. Woho! TACK SL!!


Snakes in the house!

Usch Usch usch usch usch..
Inatt sov jag så bra. Först drömde jag om studenten och massa. Blev så glad. Sen sista drömmen. Fy fan! Drömde att vi hade ett stort akvarium hemma med massa ormar i fy fan. Får rysningar i hela kroppen. Och sen så hade alla rymt från akvariumet så det var ormar i hela huset. Och lizzan min syster gick och försökte samla in alla, hon var inte rädd alls. Samtidigt som jag typ stod och skrek och hoppade i fåtöljen i soffan. Fy fan för ormar.



Asså ormar är väl vackra djur men fy, jag får rysningar i hela kroppen. Tänk att ha sådana här fake ormar i trädgården. Jag skulle ju få en hjärtinfarkt varje gång jag gick ut på uteplatsen.

Pain..

Igår så var jag duktig. Tog mig tillfället i akt och skickade iväg massa mail med mitt cv till massa olika krogar och restauranger i stan. Så nu gäller det väl bara att vänta i guess. Men förstår mig hellre inte riktigt på dom arbetsgivare som lägger ut en jobbannons på amf, dom skriver att dom behöver kockar etc. etc. och alla jävla egenskaper personen i fråga behöver ha för att man ska platsa in. Men sen ska man även ha 5 års erfarenhet? Good luck chuck!

Men varför lägga ut en annons och be folk höra av sig via mail?
Varför låta folk anstränga sig att ta sig tid att läsa igenom eran långa annons?
När ni inte ens kan ta er lite tid att titta igenom eran mail och kanske höra av sig.
Antigen skriva att ni inte är intresserade. Eller att ni är det.
Men nej, man får ett svar flera månader efteråt. Jätte smart.

Igår så tog jag även en tripp till gymmet, körde spinning i en timme och core i 30 min. Riktigt skönt. Men fick lite andnöd på spinnig så det var lite läskigt. Kändes nästan som jag fick astma. Var lite läskigt. Men blev lite bättre sen efter spinningen. På vägen hem haha. Jag är ju den som bara går rakt hem efter gymmet. Tycker det är skönare att duscha hemma och så där. Och det är ju fortfarande lite isigt och halt ute. Sen när jag går igenom parken så är det en liten sluttning ner.. Mamma går ungefär 5 meter framför mig och jag snabbar på lite för att hinna ikapp, hela min vänstra fot viker mig och jag faller handlös ner på marken. Mamma blörjar skratta, medans jag ligger på marken och ojar mig och börjar skratta. Sen uttrycker jag mig "mamma hjälp mig upp, fort, innan någon kommer" Hahah. Det är nog sådana tillfällen då man bara skulle vilja ligga och gömma sig och försöka kamouflera sig i snön så ingen ser än men ah. Ont gjorde det i alla fall, och helt blöt blev jag i rumpan. Men lever gör jag trots fallet! hahaha.


BIG NO NO!!!

Idag så körde jag en liten snabbis på gymmet för att försöka få bort min hemska träningsvärk i låren. Gick väl som förväntat, lite trögt och så men ah. Skönt att ändå köra lite. Men sen såg jag något hemskt i mitt vilande mellan repetitonerna. Var tre skalliga gubbar som stod och körde på bensparken och stod och väntade på varnade och turades om att köra. Såg på dom att dom aldrig varit på gymmet tidigare, aldrig sätt dom för då jag praktiskt taget är där varje dag haha. Men det var inte det som var det stora nej.et.

Dom här gubbarna var väl runt 40-45, skalliga och världens ölmage. Men det hemskaste var att dom hade satt på sig t-shirts som var alldeles för små. När dom gick runt där så såg man deras feta magar sticka ut under tröjan. Tröjorna var alldeles för korta. USCH! Verkligen ett BIG NO NO!


Insane!

Tittar ut genom fönstret och vad ser jag? En man på taket på andra sidan huset. Först blir jag helt chockad sedan ser jag att han står där med en spade och skyfflar ner alla snö för att det inte ska rasa ner på människorna som går nedanför när det blir plusgrader. Går fram till fönstret och tittar, och så ser jag inga sådana där skyltar på marken ni vet dom gula "caution" där man ska akta sig för ras. Då vart jag lite förvirrad. Eftersom längs hustaken så hänger det ju även långa istappar. Hur tänkte dom då?

Tänkte inte mer på det, gick ut med hunden. När jag kommer utanför porten så ser jag en kille stå på andra sidan med en gulväst det står vakt på. Antar att han ska "vakta" snöraset.. haha. Tänk om en sådan istapp faller ner på någon, man lär ju dö direkt. Så tycker dom borde tänka lite mer. Under hela promenaden med hunden så gick jag och tittade upp längs hustaken för att inte få en istapp i huvudet. Lite ont i nacken efter ett tag kanske?


In my head..


Hard work work!

Idag så gick jag upp vid 11 tiden. Gud vad skönt det var att sova, ville nästan inte gå upp ur sängen. Var så varmt och skönt. Men sedan efter ett tag gick jag upp åt lite frukost/lunch, bytte om och träffade upp Lejla. Vi gick till gymmet och körde kondition, mage och armar. Riktigt kul att gymma med någon, fast ibland kan det vara lite för mycket prat. Eller vad säger du lejla ;). Men som tur är så håller jag koll på henne, men gör det för din egna skulle gumman.


Fuck tele2!

Just nu är jag så jävla pissed på tele2. Dom förstör mitt liv, elaka människor som sitter i telefon kundtjänst och ska spela smarta med sina termer och tro att dom är så mycket bättre än alla andra. Hoppas detta löser sig annars blir jag jävligt arg.

Har i alla fall något som fick mig på bättre humör. Checka in klippet nedan för. Kolla hela :)


RSS 2.0