Down, down and down





Inte igen!

Idag så besökte jag våran doktor emil här i skarpnäck för att mina halsmandlar har svullnat jätte mycket. Jag var nästan hundra på att det var halsfluss. Och YES det var det också. Så nu fick jag en annan dos antibiotika i dubbla mängden som jag ska ta i 10 dagar till. Jag orkar inte vara sjuk längre. Och som sagt, det kan inte vara hälsosamt att äta så här mycket piller som jag har gjort den senaste tiden. Gör mig frisk någon, snälla?



Snart så ser väl jag ut så där..

Back again..

Sjuk ännu en gång. I lördags kväll så orkade jag inte mer. Trodde jag skulle dö, hade sprängande huvudvärk och mina bihålor värkte så mycket så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Mamma tvingade mig att åka in till sös för att se vad det är för fel. Vi hinner vara där i 5 minuter och dom ber oss att åka till karolinska istället för dom hade öron näsa hals akuten öppen där och att vi skulle få bättre hjälp där. Så åker vi dit och dom säger att vi måste ha en remis som vi skulle ha fått från sös men det sa dom ju självklart inget om. Då säger sjuksköterskan till oss att ringa till vårdguiden och be att dom skickar en remiss, och gud vilket jobb det var. Fick prata med drygaste killen som vägrade skicka en remis för han tyckte inte att jag verkade "tillräckligt" sjuk för att få en remis. Han sa till mig att vi skulle åka till närakuten istället, som ligger i gullmarsplan, och det vägrade jag. Har varit där en gång tidigare, och jag säger. Åk ALDRIG dit, du får inte hjälp med något för dom har inte tillgång till något labb och kan inte ta några prover alls. Så jag vägrade åka dit. Efter mycket om och men så skickade han remisen, och vet ni vad det sista han säger är? han säger: "Så nu har jag skickat det, och hoppas att dom tar jätte bra hand om dig nu och att allt löser sig." Jag ville bara dräpa idioten.

Sen efter två timmar så kom jag in till läkaren. Och det var faktiskt den bästa läkaren jag har träffat, hon var så pedagogisk och ville verkligen veta allt och kollade igenom allt för att hjälpa mig på bästa möjliga sätt. Det slutade upp med att jag kom hem med 4 olika tabletter, ett nässpray, bihålsinflammation och en sjukskrivning på en vecka. JIPPI!

Kan det verkligen vara bra att äta så mycket tabletter?

Fast and furious..

Nu så är jag sjuk igen. Blä.. Känns som jag aldrig blir frisk. Vad är det för fel på mig? HJÄLP! Jag är ständigt trött, har haft en hosta nu som lagt i i ungefär 3 månader, min nästa rinner, har ständig huvudvärk och jag vill bara dö. Vad fan är fel, blir galen av att inte kunna göra det jag inte brukar göra. Nu har jag nästan inte tränat på 4 veckor. Jag som brukar gymma 4-5 dagar i veckan. Tänk er vad rastlös jag är nu, hur kul är det att ligga hemma och kolla tv? Kanske skönt dom första dagarna, men sen får det vara nog. Nu så har jag precis tittat klart på "fast and furious" älskar filmerna. Och Vin diesel och Paul Walker är ju to die for. Finns inget alls att klaga på där asså, riktiga män. Och killar med snygga bilar är ju inget minus precis!


  
That´s what I´m talking about!


Suck..

Lev i din bubbla med dina egocentriska vänner. Jag klarar mig utan det.


Muuuums..

Igår så var jag i nacka forum under dagen med familjen och min brors flickvän madde och shoppade lite. Jag köpte två filmer ett par leggins och ett par skor. Sen så slutade jag och madde dagen med att köpa en xl macka från sandys med kyckling och curry för att ta hem och äta. Mums. Skorna visste jag att min syrra skulle älska och självklart när hon kommer hem så skriker hon ut, "fan va snygga, varför köpte du inte till mig?" Precis vad jag visste att hon skulle säga. Vad tycker ni, är dom snygga? 500:- på deichman.



Senare på dagen så kom massa vänner över för att föra lite och sedan dra ut. Men ju mer klockan tickade desto segare blev jag. Alla var nog lite små sega. Men vi drog ut ändå och hamnade på grodan sergel. Ett bra ställe vad jag tycker. Men vissa vill ju inte ge stället en chans, jag tycker att om man kommer till ett ställe man aldrig varit på förut så gör man det till vad man själv vill att det ska vara. Och dom hade redan från början bestämt sig för att det skulle bli tråkigt och inte vara bra där. Men men. Jag gillar stället och träffar alltid massa människor där som man i vanliga fall inte stöter på så ofta så jag tycker att det är människorna som man är med gör att det blir bra. Sen så tog jag jossan och kim en taxi hem och vi var väl hemma runt 3-4.

    

Gissa när jag gick upp "imorse" ? haha, kl. 3. Helt sjutk asså. Har sovit runt drygt 12 timmar. Och det var riktigt skönt ska jag säga er. Var helt utvilad och harmonisk, haha. Men som vanligt så är jag alltid lite grinig och tjurig på mornarna och orkar inte svara på tilltal. Sedan så har jag och pappa bara suttit i soffan hela dagen och kollat på film. Vi har nämligen märkt att vi fått en ny filmkanal, kanal+ sf tror jag den heter. Visar bara massa svenska filmer. Som jag tycker är bra, inte ofta man tittar på svenska filmer nu för tiden faktiskt.

Är ju som sagt också kanelbullens dag idag så har ätit lite kanelbullar, som man antagligen måste. Men inget jag tackar nej till. Fast vaniljbullar är ju snäppet godare. Skulle bakat bullar med madde men blev inte riktigt så när jag klev upp så sent så, vi får ta det en annan dag.



Själv tycker jag då att man ska avnjuta kanelbullar när dom en nybakta och
med ett kallt glas mjölk. Mums..


Bror 25 år

Idag så har min bror fyllt 25 år. Först så började dagen självklart med jobb, var bara 2,5 grader ute i morse när jag skulle till jobbet. Fy fan, frös ihjäl. Sen efter jobbet så tog jag en liten snabb tripp för att införskaffa min brors present. Blev ett playstation 3 spel som han önskat sig. Min bror dennis, hans tjej madde hade kidnappat honom på jobbet och satt en sjal för ögonen på honom och åkt runt för att sedan åka till älvsjö för att åka lite gokart. Var så kul när han fick se alla som stod där uppe och skulle gratta honom och åka lite gokart. Tror han blev lite smått rörd faktiskt, haha :D. Sedan så blev det bara familjen som åkte vidare för att äta lite middag på den lokala puben Nathalies, komiskt visst. Så satt och åt och skrattade där tills vill höll på att spricka. Och då gick vi självklart hem för att äta lite tårta, usch vad mätt jag är och trött som en gnu. Här kommer lite bilder.

            

RSS 2.0