Skön låt


Studentprylar

              


Mina fina nya studentkläder :D



Mina heta glajjor

image167       image168


 

Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv.. 

Här är min nya "bal" klänning :)

image164

Det var bättre förr

Usch va arg och besiken jag va igår.
Vi hade seriepremiär i fotbollen och vi mötte boo på borta plan. Jag började på bänken, och fick även sluta på bänken. Vart så jävla irriterad. Varför tar han ens ut mig om jag inte får spela? Sånt där gör mig så jävla lack. Jag kunde lika gärna varit hemma och gjort något mycket roligare. Det blev 1-1 i matchen och det var vad jag tyckte vi förtjänade, även fast vi var snäppet bättre i vissa stunder.


Vill dra tillbaka tiden ungefär 2 år. Då jag var som bäst i fotbollen jag var i startelvan spelade hela 90 min varje A-lags match. Men sen så hände det som inte fick hända, mitt korsband gick av. Jag kände mig verkligen så nere och typ, jaha då var det här slutet då. Jag fick hoppa runt på dom där jävla kryckorna i 2 månader totalt, snacka om armmuskler hahah NOT. Sen kom operationen, var så himla nervös men det gick bra. Hade bara så himla ont efteråt och kunde knappt röra mig, ville bara dö.

Sen när ja väl börjat med sjukgymnasten så gick det framåt, tyckte Petra iaf. Min tränare intalde mig bara att det kommer bli bra och jag kommer komma tillbaka till fotbollen snart och att jag ändå kommer få spela i A-laget. Vi hade en sån relation som är klockren spelare- tränare i mellan. Vi skämtade och hade våra allvarliga stunder, men han är verkligen en sån person som puschat mig under åren. Sen kom han med beskedet att han skulle sluta. Då såg jag bara svart.

image163

Spårvägens Dam lag, saknar det.

Lite roligt..

Hur mycket skulle du kosta om du vore till salu?

Naturlig hårfärg?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Mörkblond - 500 kr
[ ] Blond - 600 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

Ögonfärg?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

Längd?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[ ] 160-190 cm - 1900 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

Ålder?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

Är du..? (välj allt som stämmer in)
[x] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[x] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

Dricker alkohol?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

Hur bra syn har du?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

Färg på bilen? (Även föräldrarnas bil)
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

Skostorlek?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

Favortitfärg? (Du får välja 4 st)
[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

Använde du miniräknare för att räkna ihop resultatet?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 41 350 :-

BanditQueen

Usch vilken hemsk film. Idag på religionen så skulle vi se en film om hinduers realtioner typ, eller vad man ska säga. Vi läser just nu om hinduismen och därför så tyckte våran lärare att vi skulle se den här filmen, fast han ville inte visa den för oss först för han tycker själv den är så hemsk, men eftersom han pratat om den så mycket så vill vi ju så klart se den. Vi fick se ungefär halva filmen idag, och han sa att vi inte hade kommit till det värsta än, och jag tyckte den är as hemsk redan nu undrar vad jag kommer tycka sen.

Det är ju så inom hinduismen att ens föräldrar får gifta bort en, och det hade dom gjort med den här flickan som själva filmen handlar om. Hon var bara 10 år då hennes föräldrar gifte bort henne med MINST en 10 år äldre kille och han våldtog henne titt som tätt och hon var ju bara barnet och detta var dom första 5 minuterna av filmen, då tänkte ja verkligen "det här är bara början". En dag när flickan var ute och gick med getterna så rymde hon, eftersom hon tillhörde det lägsta kastet så var hon knappt något värd.

Sen så blev hon en bandit genom sin kusin. SÅ klart så hackade alla ner på henne jämt, kallade henne hora fitta fnask etc. det var riktigt hemskt att se och hon kunde ju inte säga emot heller för då slog dom henne eller förgrep sig på henne. Till slut så en av banditerna hon var med började försvara henne och verkligen stod upp sig gentemot henne och lät ingen röra henne. Då tänkte jag "YES, nu är det över" men nej, så klart så dödar dom honom och hon blir kidnappad och ett 20 tal män om inte mer förgrep sig på henne under samma dag. Så jävla hemskt att se.

Att folk kan vara sånna svin, jag verkligen led med henne. Jag hade bara velat ta livet av mig i hennes sits, men hon kämpade vidare och ville ge tillbaka på svinen. Längtar tills jag får se slutet på måndag, eller längtar och längtar min lärare sa att det bara blir värre så känner mig lite illa inombords. Att folk kan vara sådana svin. FY FAN FÖR ER!!!!

image162

Studentskiva

Ja, då var första skivan avklarad. Gick på en skiva från min skola. Alla som man kände var där typ, roligt men även lite jobbigt när psykfallen i klass ställer sig brevid en och börjar dansa, hahaha lite sorgligt faktiskt. Började med förkrök på nivå, haha, jag jennifer sara och emlie. Det var trevligt :) Sedan bar det av till april där skivan var, var ju ett litet äventyr att hitta dit. Och roligaste, jennifer fastnar med klacken i gallret utanför tunnelbanan och går vidare, hahahah så jävla roligt att se. Men vi kom fram till slut iaf. Och det roligaste är människor som man träffar varje dag i skolan som man aldrig hälsar på, sen när man träffar dom ute så flyger dom nästan på en och kramar på en och ska hälsa, skumma människor asså.


Och till kvällens PSYKBRYT. Varje gång jag gick på toaletten så var samma snubbe där JÄMT, och han gjorde jämt narr av mig vad jag en sa, sen till slut så fick jag nog. Han skulle gå in på toaletten och då sparka ja dörren efter honom, han vänder sig om och säger.. "Aboooooooo va göru?" och ser så där otroligt dum ut som alla killar som tror dom är något gör. Jag skratta bara honom i ansiktet, och han skulle ju så klart börja kaxa. Killarna runt omkring, asså du kan ju inte slå en tjej, vad skulle han svara på det? rolig som han är så säger han, "men hon tror att hon är något" hahah ska han säga som drar på värsta getto snacket och tror han är något. Men han slog mig aldrig. Ville nästan att han skulle göra det, då hade jag iaf en anledning till att sparka honom i skrevet.



                

Is it you ?


Studentent mössan

Nu har jag äntligen tagit lite bilder på den efterlängtade studentmössan. Nu när man väl har fått den så känns det inte så mycket mera speciellt en så här, haha.. längtar bara tills vi tar studenten :)


   

Usch vilken helg

Denna helg har vart fullsmockad med träningsläger. Så nu är jag helt DÖD och orkar knappt röra mig eller ens tänka.
I fredags så blev det så klart skolan 2 låååååååånga lektioner, kändes som en evighet. Men sedan så slutade vi vid 2. Åkte in till stan en snabbis sedan hem för att direkt åka i väg på träning - nu började lägret.

Lördag morgon, uppe med tuppen vid 8 och ner till kärrtorp joggade bort till planen hård träning i 2 timmar sen jogga tillbaka. Sedan blev det lunch och teoripass. Sedan samma sak igen träning och middag. Kvällen kunde ju inte bli bättre av att jag skulle gå ut sen. Ville verkligen INTE, var så slut och död i kroppen ville bara ligga hemma och kolla på tv och sova, men inte.  Bea hade ju fyllt år i veckan så var tvungen. Ingen vidare kväll men men.

Sedan imorse så försov ja mig så klart, GRATTIS! Så fick åka direkt till hammarbyhöjden för att hinna med tränigen, blev lite stressande där, och jag är ju ingen morgon människa precis. Vart en hård sista träning på detta träningsläger, dom ville väl köra skiten ur oss.. haha. Sedan åt vi lunch och drog iväg och bowlade. Ett bra slut tycker jag, men hade hellre velat vart hemma och sova, så seg och öm som ja har blivit i kroppen denna helg asså. Inte bättre av att vi har tränings tis, ons, tors också haha..


              

Buhu..

Gud, nu har nästan en hel jävla vecka gått i skolan har gått skit snabbt faktiskt. Trodde att komma tillbaka till skolan skulle vara jobbigt och så där, men det har verkligen inte den här första veckan visats börjar 12 vissa dagar håltimmar kan väl inte ha blivit en bättre veckan heller. PLUS imorgon så ska vi få våra studentmössor :D:D:D. Ni andra säger säkert: " Daaah redan?" Men jag har faktiskt vart på praktik i 9 veckor därför jag inte fått den. Men våran skola är ju lite efter också så haha, såg redan igår när vi stod i köket att mössorna hade kommit, dom stod där på en trall uppradade. Jag vart så himla glad och hela jag lös upp :):

Men till mitt "buhu", jag saknar praktiken SJUKT mycket :(. Att komma dit varje morgon och mötas av deras "tja tja tja tja tja" lite intärnt men man blev alltid lika glad varje gång. Och ni vi stod där och arbetade, det gick nog inte en sekund då jag inte skrattade åt dom. Dom har verkligen gjort en del av mitt liv sjukt bra, och dom är nog den ljusa sidan av denna bransch jag sätt även fast dom är lite sjuka dom med, men dom är sjuka på ett bra sätt. LOVE YOU GUYS.

image154

RSS 2.0