Dagen efter..

Ja ni vänner..
Igår så var det partaj. Jag och mina favoritflickor gick ut och det hela började på huset.
Så klart så jobbade jag innan, så blev inge förkrökr för mig och varken eller för dom andra tjejerna eftersom elin också jobbade och lejla firade sin bror.

Vi träffades senare vid gamla stan för att bege oss mot huset. Såg lite dött ut i början, jag bjöd på en flaska vin, och sedan så började folket välla in. Det var väl aldrig riktigt röjj på huset, men roligt hade jag tack vare sällskapet :)

Efter stängning så drog elin upp chipspåsen och vi partajade på den, även resten utav sthlms befolkning tog del utav den haha. Sedan bar det av till WR. Första gången för mig då. Vi gick en bit till att börja med sedan tog vi taxi resten av vägen. Men när vi gick ner förbi slottet så kunde elin inte riktigt tygla sina ben.. vet inte ritkigt vad som hände men det var något utav det roligaste jag sett. Elin i högklackat på kullerstenar i nerförsbacke, kunde inte bli roligare justd då haha. Man såg hur henne ben inte hade kontroll riktigt och hon kunde inte sakta upp, som om benen levde sitt egna lilla liv, ingen nödbroms alls! Till slut efter mycket om och men så vek sig klackarna och elin låg där, och avslutade allt med en liten kullerbytta. Trodde jag skulle dö av garv, elin räckte handen mot mig och sa lite patetisk " aj, hjälp mig" hahahahha :D.


       

Jobb, Jobb och åter jobb

Ja ni vänner..
Jag ber ännu en gång om ursäkt eftersom jag inte har skrivit på ett tag, igen.. haha.
Men det beror på att jag jobbar från 14- 23 varje dag. Så har varken tid eller lust när jag kommer hem.

Sedan nu under den senaste tiden så har jag heller inte mått så jätte bra, haft bihålsinflammation gick på pencelin i 10 dagar, sen fick ja en alergisk reaktion utav det så fick åka till akuten, och sedan idag så fick ja åka till vårdscentralen för ja hade problem med andningen. Och det verkar som om jag är allergisk mot något, men det får jag inte reda på vad förens om 3 månader typ.. förstår inte riktigt :S aja..

Här får ni lite bilder som alltid är roligt att se.. lite nya kläder :P

     

Sorry..

Förlåt!
Var evigheter sen jag skrev här. För det första så har jag inte haft tid och för det andra inte lust.
Men det har hänt mkt ska jag berätta för er mina vänner.

Jag har varit i turkiet med syrran, elin och lejla. Där det både var skratt och sura miner. Men livet går upp och ner, alla har sina med och motgångar. Men jag kan sumera att resan var helt okej. Men inte turkland på ett tag, trött på alla turkar som är FÖR PÅ! Vi lyckades gå på vatten land, samt gå på turkiskt bad, massa sol och bad, shoppa och även festa :)
Här får ni lite smakbilder ;)



Sen nu när ja kom tillbaka från turkiet så har jag bara jobbat, så har inte så mkt mer att berätta. Fast ja har shoppat lite, fast orkar inte lägga upp bilder :P

Nu ska ja gå och sova, ska jobba långpanna imorrn, 09-22 :(

RSS 2.0