Helt insane..

Sitter här vid datorn och slappar efter en lång och jobbig dag. Har precis ätit en räksallad och lite vitlöksbröd och nu sitter jag här i soffan och slappar och försöker fixa lite mer planer till helgen. Hur vi ska styra upp allting. Men det löser sig nog ändå :). Jag är galen vet ni det. Eller i alla fall enligt Josefine. När jag sa att jag hade gymmat 3 timmar i dag så sa hon, "Är du galen? Gör aldrig mer om det!" haha, rolig reaktion men förståelig. Först körde jag core i 30 min, sen arobic i en timme och sedan cirkelträning i en timme. Och nu är jag DÖD. Har ingen hålning alls nu, hänger men axlarna ner till golvet och armarna ömmar. Men det är så det ska vara. Älskar att träna.


Men jag har bara regn hos mig..

Idag så har jag arbetat som vanligt. På väg till jobbet så var det lite molningt. Jag hoppades självklart på en lugn dag på jobbet. Arbetar som lunch kock, och om det är dåligt väder så brukar det oftast vara mindre folk. Men nej, inte idag inte. Var mycket folk och jag hann knappt dricka ett glas vatten. Och det var så kvavt och äckligt i luften att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men jag kunde inte precis rymma när alla hungriga byggarbetare ville ha sina dubbla portioner med mat. Det är sjukt hur mycket dom där killarna kan äta haha. Själv när jag ska äta lunch så vill jag knappt äta med tanken på alla dessa mängder med mat jag själv stått och slevat upp. Och det har ju inte blivit bättre av att jag hade värsta mensvärken. Hatar att vara tjej en vecka i månaden. Helvetesveckan.

If I were a boy?

Shoe-aholic?

Det är sjukt. Jag är besatt. Jag är fast.
Oavsett hur många gånger jag går i stan, så tittar jag alltid på skor. Kan aldrig få för mycket känns det som. LOVE IT.
Har klickat hem ett par skor från www.chapnlle.com.


Ledsen..

Åh, snart kommer jag brista i gråt. Alla mina bilder, alla minnen från alla dessa år är som bortblåsta. Vad ska jag ta mig till. Jag blir så arg, frustrerad, bitter ledsen och galen. Vet inte vart jag ska ta vägen eller göra. Jag hoppas bara att min bror kan försöka och lyckas få tillbaka det på något sätt. Men känns lite på ett sätt. Min data krashade för en vecka sedan och nu så har min bror lämnat in den på lagning och allt är borta. JAG BLIR GALEN!  


Zorbing..

I lördags morse så bar det av. Jag och syrran skulle ut och åka lite. Vi åkte iväg till botkyrka backen och där stod den stora bollen och väntade på oss. Ju närmare vi kom desto mer nervös blev jag. Bollen var ju inte liten precis, och vi skulle båda sitta i den. Först så fick vi ju gå upp för backen och för att sedan dyka in i bollen och bli fastspända. Och första gången sa han inte ens till innan vi blev iväg släppta så blev ett fint skrik i början av oss båda i kör haha. Det var riktigt roligt och är glad att jag gjort det. En av dom sjuka sakerna avbockade på listan. Nu vill jag hoppa bungyjump. Kommer och bildern och film senare.

Nödlandning?

Nödlandning?
Ja, i mitt öga. På vägen hem från gymmet så flög en liten fluga rakt in i ögat på mig. Jag fick panik och försökte få ut honom direkt, ja, det var en han. Kan inte vara annat en det, han såg ju antagligen inte mig från början sen tänkte han flörta med mig och flög rakt in i ögat. Smart kille. Men han gick en snabb död till mötes i alla fall. Frågan är hur en fluga kan missa att inte se att det är en människa framför en?! Det är inte så att jag är liten om man ska gemföra med honom. Hahah..



En bra fluga är en död fluga.

(Ps. det var min syster som skrev det tidigare inlägget, därför hon skriver så snällt om sig själv. Haha ds.)

Nelly beställning..

NU HAR MINA SAKER FRÅN NELLY KOMMIT :) JIPPPI !! :D Nej men hur som så har min klänning och mina skor från nelly anlänt och min snälla kära syster var självklart och hämtade ut paketet på posten.. Så nu har vi haft lite modevisning här hemma med de nya skorna och kläderna som vi har fått.. Syrran beställde två par skor medan jag beställde två par skor och en skit söt klänning.. Njut av bilderna nedan :)




Bitterfittan..

Idag så åkte familjen in till Nacka forum lite spontant för att kolla runt lite. Jag införskaffade mig en svart oversize kavaj och en svart herr t-shirt från New Yorker, sen köpte jag en box med 12 dvd filmer "skräckisar" för 99;- det tycker jag var ett bra kap. Jag och syrran sprang in på hm för att leta efter mina efterlängtade skor, dom bruna högklackade med guld nitar? Om ni vet. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dom. Och jag har inte hittat dom någonstans, har praktiskt taget varit slutsålda överallt. Men sen när vi kom in på hm i forum, då sa jag "leta efter skorna, jag SKA ha dom". Och vet ni vad, dom fanns. Jag blev helt till mig sen när jag provade dom, så kunde jag självklart inte ha dom för jag har för hög vrist. Och då blev jag ju ännu mer irriterad för att jag inte kunde ha dom som jag verkligen ville ha. Och självklart så köpte ju syrran dom, MORR. Vi gick vidare till media markt där min bror jobbar så gick och pratade lite med honom först i service båset där han jobbar. Då sa han men vi har 30% på alla vitvaror kolla på en plattång eller nått. Men självklart så hade jag ju köpt en plattång igår, så det var ju inget för mig. Jag plockade på mig lite dvd. filmer sen så gick vi upp till vitvarorna. Och då ser jag, min plattång som jag köpte igår hänga där. Och den kostade 540:- och med rean så kostade den 340:-. Och gissade vad jag hade betalt för min plattång som jag köpte på åhlens jo, 800:- JAG BLEV GALEN. Asså det är så jävla typiskt men jag ska fixa det här. Vänta bara.


Choklad..

Nu har jag varit duktig. Städade bort alla kläder. När jag väl började så gick det ju snabbt, förvånandsvärt snabbt. Tur det. Men nu är jag rastlös och trött. Tog mig lite chocklad som belöning. Hört att det är bra att äta choklad. Idag på nyheterna så annonserade dom ut att det var bra att äta choklad flera gånger i veckan, inte för jag tänker göra det för att dom säger att det är bra, haha. Men dom sa att det kan förhindra hjärtsjukdomar konstigt nog. Men är det bara bullshit som allt annat, precis som när dom påstod att man kunde få cancer utav allt möjligt, t.o.m. potatis. Så ibland kan man ju börja undra vad som är sant och vad som inte är det.. Behövs att tänka på.

Godnatt


Ångest..

Åh jag har sån ångest. Mitt rum ser mer eller mindre ut som kaos. Ligger kläder överallt. Och det är inte så att kläderna är smutsiga, dom är ju rena och nytvättade. Jag har bara inte orkat lägga tillbaka dom på sin plats. Har varit alldeles för slö och inte orkat. Ska jag ta tag i det nu? Funderar på det, men att sitta här och fundera får ju inte kläderna att försvinna från golvet precis. Så kanske ska ta tillfället i akt.. hmm

 

Vet ni vad..

Jag har fått glasögon. Om ni inte visste det.  För drygt två månader sen så hade jag jätte problem med huvudvärken. Inga tabletter fungerade. Jag var hos läkaren titt som tätt. Men jag fick inget svar på vad det var för fel på mig. Men tillslut så tog jag mig i kragen och gick till optikern. Ibland så kan synen vara en faktor till att man får ont i huvudet. Det är ju faktiskt ganska jobbigt att anstränga sig för mycket när man ska läsa eller bara se och det kan leda till huvudvärk. Jag fick dessutom reda på att jag behöver läsglasögon. Inte så att jag hade ett jätte stort synfel men så pass att jag behövde glasögon för att korrigera när jag läser samt sitter vid datorn. Kommentaren jag fick av en brud på jobbet när jag sa att jag hade fått glasögon var, "haha, du kan ju inte ha både glasögon och tandställning". Så klart jag kan idiot. Snyggare än dig ändå ;)


Ännu en vecka har passerat..

Ja, ännu en vecka har passerat och en ny har börjat. Helt sjukt hur tiden bara springer iväg. Känns som jag inte riktigt hinner med. Ligger lite efter och hinner inte ta vara på tillfällena som ges. Känns lite bittert. Samtidigt som folk säger ta för dig, man lever bara en gång så lev det till fullo. Medans andra tycker att man ska ta det lugnt och ta saker som det kommer. Själv är jag lite splittrad, jag vill både bestämma saker så jag har planer varje dag samtidigt som jag bara vill ta det lugnt och andas ut. Men men.. what to do, what to do. Det blir som det blir helt enkelt.

Veckan som gått så har jag jobbat självklart. Berättade jag att jag jobbade själv i köket dom två senaste veckorna? Nej, men det gjorde jag. Jag var så nervös så jag drömde mardrömmar haha. Jag hade ju allt ansvar, skriva menyn beställa varor etc. men det gick bara bra, var nog mer nervös än jag borde ha varit. Men nu är dom två veckorna över och nu är min bittra arbetskollega tillbaka. Så får väl höra på hans gnäll nu varje dag. Man blir ju inte gladare för det precis. Sen så provjobbade jag på restaurang JT i gamla stan och, ett bra och charmigt ställe med trevliga kockar och bra mat. Dock ett minus, väldigt litet kök och sjuuuuuukt varmt på sommaren. Men.. är lite splittrad över det. Sen så vill dom nog också att jag bara ska jobba kväll, och vet inte om jag är sugen på det precis. Någon som vet någon som behöver en kock? :)

Men jag säger väl som min farmor då..


RSS 2.0