Awsome!!!

Var i farsta med päronen och kollade lite. Och sen en liten sväng in på systemet. Vi brudar har ju alltid velat ha fler olika smaker och alternativ på cider. Och vet ni vad, tre nyheter från Breezer har anlänt! Det är väl dom smakerna som folk pratat om att dom druckit utomlands. Men nu finns dom hos oss!!


Dissapointed!

Usch vad besviken ja blev igår när hm beställningen kom!

Köpte den vackra från Garden Collectionen..
Men den var ju alldeles för lång, kändes som jag hade ett jätte stort nattlinne på mig. 
Någon som är bra på att sy upp kanske ?


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men blev iaf nöjd med mina fina skor och bikini.
   

Update

Nu så allt i denna jobbhärva. Har provjobbat på restaurang Man in the moon som servitris, men var inte så roligt. Har även varit på restraurang Jernet och provjobbat som kock men alldeles för långt bort (lidingö). Sedan har jag provjobbat på Nk café entre, hos jennifer men dom behövde bara extra arbetare och varannan helg, inte så kul då jag vill ha ett heltidsjobb.

Men imorgon ska jag på ännu en intervju, på Villa Källhagen som ligger på vägen mot djurgården, fast mer åt kaknästornet. Är en riktigt fin restaurang/hotell som vore underbart att jobba på vad jag tror. Så håll tummarna för mig imorgon :)



Vill ha ett jobb nu nu nu, ni kanske tycker ja låter lite kinkig men va fan, vill ju inte ta vad som helst heller.

Tuddelo!

Cupcakes!

Jag vet, bättre sent än aldrig haha.

I söndags så var jag typ halvt bakis eller något jag vet inte, så jag bestämde mig för att baka massa cupcakes. Och många blev det har massa kvar nu också. Försöker hålla mig ifrån då inför beach 10 men ibland kan ja inte motstå det haha. Här kommer lite bilder, kanske inte ser mycket ut för världen men USCH vad goda dom var/är.

  


Sunshine!



I love love love the sun :)

Men vem gör inte?
Man kan inte hjälpa att dra lite extra på smile banden nu när solen lyser, snön smälter och himlen är klar blå. Underbart!

Var ute på en promenad med hunden och man märker även att hon blir gladare att gå ut. Hoppas och stutsar som aldrig förr, springer runt och slänger upp pinnar i luften till sig själv och leker. Riktigt roligt att se, men ibland blir det för mycket och jag näst intill halkar och ramlar så då ryter jag till lite.

Nu är det bara ett härligt jobb som saknas! Någon som vill anställa mig?



We´ll never be the same agian!

Vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur. Var på min sysslings begravning idag.
Låter den här bilden tala för sig själv.


No No!

Var hos tandläkaren idag och han sa att mina käkar passar jätte bra ihop nu och att allt blivit jätte bra och det kan bara bli bättre :)

Sedan när ja kommer hem så gick ja till konsum för att handla lite grönsaker och keso till lunch. En mörk man stör mig i min musik och jag tar av mig ena hörluren och kollar på honom som "vadå?" Han säger.. "I just have to say that I love your ass". Jag satte i hörluren igen vände på klacken och gick. Sånt när tycker jag bara är motbjudande och nää, jag vene. Gillar det inte!

Cooozie..

Idag så gick jag upp någorlunda. Skickade iväg några jobb ansökningar och sen gick jag ut med vovven. Duschade bytte om och fixade mig sen bar det av till stan för att möta upp jennifer några. Några egopix innan jag sprang ner till tunnelbanan. Även en bild på mina nya coola örhängen ;)

 

I stan så shoppade jag bara det nödvändigaste. Haha arbetslös som man är. Nä men blev några nagellack i vårens nya fina pasteller och lite puder. Sedan åt vi lite middag och åkte hem till jennifers moster lotta för att gå på en hudkurs.

Roligt var det. Mycket skratt och stoj. Riktigt roligt att umgås med familjen andersson.



Vi köpte även med oss en box med vin. Vi valde något vi aldrig druckit förut och denna söta bild kunde vi ju inte bara lämna kvar på systemet. Riktigt god var den också.


Gormorgon världen!

God morgon världen
Vilken underbar dag
Säg vart går färden, vart åker vi idag?
God morgon världen
Här kommer jag
Och det har aldrig förut känts så bra!

På väg mot en ny dimension
Utan att veta min slutstation


Funny shit!

Fick en länk av en killpolare igår som ville få mig på bättre humör.
Och jag skrattade lite t.o.m.

Snart så kommer det ut Sveriges första parodi på polisfilmsgenren, Kommissarie Späck, regisseras av Fredde Granberg och rollerna som Späck, Karlsson och Snusk spelas av Leif Andrée, Johan Hedenberg och Cecilia Frode.

Handling:
Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel.

Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

















Haha, den vill jag se iaf :)

Here you come again..

Here you come again just when I've begun to get myself together
You waltz right in the door just like you've done before
And wrap my heart 'round your little finger

Here you come again just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes and lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin' how I came to doubt you.


RSS 2.0