Att älska som en porrstjärna!

Nu i helgen så läste jag ut självbiografin om Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna. Riktigt bra bok om jag själv får säga. Jag älskar självbiografier och verklighetsbaserade böker men även filmer. Allting får ett sånt mer djup och det blir mer ja, verkligt. Ni som gillar självbiografier, läs den. Men jag ser den mer som en tjejbok.

Fast ibland när ja läste den så skämdes ja lite, tänk er själva..
Man sitter på bussen och läser sen helt plötsligt när man bläddrar till nästa sida så är det en porrbild där. Snacka om att man försökte dölja dom i bussen. Haha. Undrar vad folk tror, dom som kanske råkat se bilderna när jag läste.. haha. Juste, haha.. Massa bilder i boken också!


New begining new life?

Känner att ja behöver ta tag i detta nu. Har lite ångest över min kropp och mig själv känner att ja måste ta tag i detta nu. Idag så körde ja på på gymmet, körde 30 min spinnig och 30 min core. Inte så jätte lång tid med körde verkligen gärnet. Känner att om man väl är där, så kan man väl lika gärna köra 110 %.

Har även varit lite svårt att träna nu när ja börja på mitt nya jobb, men vill man så tar man sig tid, och då så löser sig nog det i slutändan ändå. Så.. lets start a new life!


Den är ju bara så Rhodos..


Dedikerar denna till Lejla ;)

Rhodos, Rhodes Rodos..

Vad man nu vill kalla det, kärt barn har många namn.

Om ni kanske inte visste det så har jag varit på Rhodos med mina kära vänner. Och roligt hade vi det.
Det var jag Nathalie och Lejla första veckan sen så blev det bara jag och Lejla sista veckan. Vi solade badade festa och alla annat som hör till. Vi hade skit roligt! Tråkigt att komma hem till ett regnigt Sverige bara.

Här bjuder ja på lite bilder.. 
 
 
          
Och vad du än tycker om bilden lejla, Í lööööve it!



RSS 2.0