Back to hell..

Nu är det slut. Tre veckors ledighet har gått hur fort som helst känns det. Har inte gjort så mycket speciellt, men har ändå varit skönt att bara vara, sova länge, och ta dagen som den kommer. Idag så nöjt jag av dagen. Sov ganska länge. Sen så tog jag det bara lugnt och tittade på lite tv. Begav mig senare till solarieöarna i kärrtorp. Det var varmt och skönt, och eftersom jag inte vart utomlands i sommar så känner jag att det ändå känns skönt att få lite färg på kroppen. Efter 20 min solande så gick jag hem, satte på mig hörlurarna och spelade hög musik och gick där i min egna lilla värld och drack en Vitamin care. Jag är nog beroende utav Vitamin. Handlar det jämt. Hemma så står det flaskor överallt haha.

Imorgon så börjar helvetet. Asså, när man märker att man får ångest av att börja jobba igen då måste man väl förstå att jag inte gillar mitt jobb? Eller att det är något som inte ritkigt står rätt till? Och ja, jag har förstått det. Men det är inte så lätt att hitta ett nytt jobb bara så där. Har skickat iväg massa mejl, så hoppas väl att jag får  något svar i alla fall. Sen har jag ännu mer ångest att jag ska arbeta själv i två veckor. I vanliga fall jobbar jag med kurre som jobbar i köket och gör maten och jag brukar göra salladsbordet och hjälpa till i köket om han behöver hjälp, men nu så är det jag som ska vara i köket och sköta ALLTING, laga all mat, beställa varor etc. Snacka om att man är lite smått nervös för ansvaret, men det ska nog gå bra hoppas jag.. om inte annat så lär vi ni ju få veta om jag lever eller ej efter dom här två kommande veckorna.


Sjukvården, vilket skämt

Vet inte riktigt hur många gånger jag varit hos vårdcentralne respektive akuten det senaste halvåret. Sjukt, och inte talan på hur mycket pengar jag kostat på mig för alla onödiga sjukpreparat dom skrivit ut till mig som inte fungerat. Blir galen. Inte konstigt att min kropp inte blir av med huvudvärken utav bara en ipren. Förra gången var jag hos läkaren för jag hade en sådan huvudvärk som inte ville gå över, hade haft den i två veckors tid men inga tabeltter fungerade alls. Jag höll på att bli galen. Så var fram och tillbaka på det där jävla sjukhuset, piller efter piller men inget hjälpte. Så skyllde dom på mina ögon, var hos optikern idag, var inget stort fel på mina ögon precis så. Sen så sa dom att det var från spänningar från nacke och rygg. Men kan ni bestämma er? Beslutsånget? Verkar så, och jag blir inte ett dugg klokare för det.

Och på toppen av isberget så har jag drabbats utav halsfluss nu också. Som om jag inte blivit pinad tillräckligt. Och så börjar jag jobba på måndag också, vill inte tillbaka. Någon som söker en kock? :)


Östa 24.a timmars

I helgen så följde jag med Emma till tärnsjö/ östa för att spela den årliga korpenturneringen där ute på landet. Det blev lite spontant så där. Laget var ju tvunget att bestå av 2 tjejer och dom hade bara emma så efter lite tjat från Emma och Robin så tog jag tag i kragen och följde med till slut. Som sagt, var en 24.a timmars turnering så det blev ju inte mycket till att sova. Vi gick fram och tillbaka till den där jävla planen som låg ungefär 4 km från våran stuga. Och man var ju lagom trött på den vägen, och speciellt galen blev man ju på myggen. När jag säger att det var myggigt så menar jag inte som det blir här i stockholm på kvällarna, så där 10 mygg ungefär. Nä men ute i östa där är det miljontals mygg, man vill ju inte ens vara ute, så vi tog ju slut på sjukt mycket myggmedel iaf.. haha. Och nu så har man tusen myggbett på fötterna, sjukt nog. Fotbollen gick ju inge vidare om vi säger så, inte en enda vinst och inte ett enda mål. Haha, men inte så lätt när man aldrig spelat med varandra så, men roligt hade vi. Vi var ute och åkte lite båt, festade spelade fotboll och hade det bra, tack för en trevlig helg och att jag fått lära känna er grabbs :)


Pirrigt..

För någon månad sedan så var jag på akuten. Jag hade haft ont i huvdet i 2 veckors tid utan att det släppte, jag hade provat tusen olika tabletter men inget funkade. Efter ett besök på vårdcentralne, och två besök på akuten samt 1000 :- efteråt så insåg dom att jag hade överansträngt mig i nacke axlar och rygg, så jag fick diklofenak och det släppte efter två dagar. Tack gud. Jag höll på att bli galen. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Men det som jag skulle komma fram till var att, efter första besöket på akuten så säger läkaren, " Visste du att du har ett blåsljud på ditt hjärta?" jag  blev ju helt chockad och svarade "nej!". Han säger att det inte är någon fara och att han själv har det men jag fick även en remiss till vårdcentralen för att göra ett EKG av hjärtat. Ska dit imorrn, så är lite spänd.
Men det är säkert ingen fara alls, hoppas jag..


Vacation?

Ja, nu har då min semester pågått i snart en och en halv vecka. Och så har jag lika mycket kvar. Ångest.
Vill ju utomlands, men blev då inte så. Blir väl en längre tripp i vinter med brudarna.

Jag har nog hunnit med lite grann under semester iaf, framför allt SOVIT. Har verkligen saknat att vara uppe länge och sova länge, den friheten får man ju inte ta sig varje dag precis. Så jag har passat på.

Fick även massa rabarber från farmor när pappa var hos henne senast. Så jag bakade massa muffins med massa olika fyllningar. Dom jäste inte som jag ville, så ser inte så vacka ut. Men goda blev dom :)



Sen så har även jag och pappa rivit ner min loftsäng, så det blev ett litet projekt. Ni förstår inte hur sjukt varmt det är där uppe om sommrarna. Man vet ju inte vart man ska ta vägen. Så har flyttat ner på golvet igen.  Vi var även en tripp på ikea då jag köpte ett litet säng bord och vägg hyllor samt lite förvaringslådor ljus och några fina vinglas. Så imorgon ska jag och pappa sätta upp hyllorna och jag ska få ordning på mitt rum.

Nu blev det ett långt inlägg, har inte skrivit på ett tag och det har ju hänt saker så.. haha.
I måndags så var jag och förlängde mina naglar, är väldigt nöjd med tanken på det priset.


Why Why Why ?

Varför varför varför?
Varför just du?
Varför gör du så här mot oss?
Finns det någon som  gör allt detta upifrån?
I så fall, så är han inte klok
Förstör människors liv
Jag blir så arg, frustrerad och ledsen
Vet inte vart jag ska ta vägen
Reagera eller bete mig
Man blir helt paff
Gör det ogjort
Snälla, jag ber
Vill inte ha det så här 

Kämpa på gubben                     

 

Shoe-maniac?

Hej hopp.
Idag så har jag varit i barkarby med mamma och pappa. Dom hade någon slags outlet på alla affärer där. Så det slutade att jag kom hem med lite grejer. En kjol från peak, massa hotpants från björn borg, massa par med strumpor från puma och sen så två par skor. Mina föräldrar ville ju döda mig när dom såg att jag köpte skor. Jag har köpt 7 par skor under 2-3 veckors tid. Haha helt sjukt. Har knappt hunnit använda något. Men skor är lite av min passion. Man kan aldrig få för mycket. Och det är ju inte så att mina fötter växer längre heller så. Här har ni då skorna jag införskaffat mig :)




Pripps cupen och lite gammalt..

Igår så spenderade jag en trevlig dag med jossan och några andra..
Vi åkte ut till farsta och tittade på pripps cupen som är en fotbolls turnering för typ farmar lag, eller vad man ska säga. Lite korpen aktigt vem som helst får anmäla lag tror jag. Men det var roligt iaf, träffade massa människor som jag inte träffat på ett tag och det var trevligt. Vi satt och tittade på fotboll och drack lite och pratade om livet, sen var vi tvugna att gå på "toa" och toan var ju då skogen. Vi gick upp och satte oss sen när vi kom ner så hade jossan typ 8 myggbett stora som jag vet inte vad var lite läskigt, haha. Roligaste var den hon fick i pannan, var ju inte liten precis.

   
Inte  vackraste bilderna precis, men men ...

Vi alla visste ju att det var lite molnigt igår, men jag trodde aldrig på regnet. Solen tittade fram då och då. Och när det var semifinal, näst sista matchen. Då började det små regna lite först sen blev det ju mer och mer. Så alla ställde sig under partytälten som dom hade ställt upp. Och det verkligen SPÖREGNADE och det tog ju typ aldrig slut heller. Sen kom typ en "orkan" och blåste sönder hela tältet haha. Så alla stod och höll i små pinnbitar och i tältet för att inte bli dyngsura. Men det blev ju ändå. Det var riktigt komiskt haha. Men roligt hade jag iaf :)

Till lite gamla saker då..
Här kommer lite bilder från min födelsedag, bättre sent än aldrig eller ? haha

       
      


RSS 2.0