The bitch is back.

Bättre sent än aldrig brukar man säga, inte sant ?
Och nu så är jag här.

Har inte skrivit på hur länge som helst känns det, och det vet ni nog också om. Har dessvärre vart sjuk hela denna veckan som har varit, har varken jobbat, tränat eller träffat en levande själv under denna veckan, förutom min familj då.
Nu så är det helg, jag är i stort sätt frisk och jag tänkte fira med en vända på stan med mina vänner som jag inte träffat på länge, vet kanske inte så smart att gå ut direkt när man vart sjuk, speciellt inte när man haft kräksjukan typ, men jag har bestämt mig för att inte dricka mycket alls i stort sätt ingenting, men får väl ese hur det blir med det haha..

Har det hänt något roligt under era liv denna veckan? 
Själv har jag bara legat död i soffan.

Men lite roliga saker har hänt iaf. En av dagarna så var även lizzan ledig och hemma från jobbet så kollade vi om det fanns lite filmer på tv.n som man kunde häcka framför. Jag stod i köket och lizzan sappade runt. Så frågar jag henne, vad är det för nått, så säger hon "Jagad" och inte som vi andra vanliga människor hade uttalat det, hon trodde det var en engelsk film så tänk er hur det lät. Så frågar ja henne, va fan säger du? Hon upprepar "jagad", jag är lika förvirrad som första gången hon sa det och jag går fram till tv,n och tittar var det står så läser jag "jagad" som på svenska, och sen började vi båda att asgarva. Det är väl det livt går ut på, att man även ser det roliga i så små saker. Hahaha.


Syster yster

RSS 2.0