Tudels

Nu ska jag ut och övningskör för typ 4 gången.
Andra gången höll jag på att köra in i ett staket.
Tredje gången höll jag på att köra in i en blomlåda.
Fjärde gången...

Vi får väl se vad det blir idag ;)


Bounce!

Ni som missade att se bounce sista framträdande kan uppdatera er lite här.
Ni missade verkligen något! Kan dock vara lite dålig kvalite men va fan.
Se, njut och dansa med!





'




Hard work work

Vet ni vad? Jag har fått jobb. Woho!
Jag har blivit anställd som kallskänka på hotell Waxholm ute på Vaxholm.
Jag tror att det här kommer bli en underbar sommar utav jobb och nya människor.
Hoppas även på en utomlandstrip med brudarna.

Waxholms Hotell


Nelly!

Dessa tre blev hemklickade idag från nelly.

    


Snö? Well come on dude!

Asså SNÖ?
Skämtar "dom" med mig eller?
Vaknar och ser att det snöar ute, vilket jävla skit.
Det är i slutet av april och det snöar. Helt fucking unbelivable!

Nu, snart ska jag bege mig till east street för att klaga lite på min tatuering för den inte är tillräckligt ifylld. Pinsamt! För dom alltså. Sedan ska jag iväg på gastronom mässan med jennifer. Tjing.

Witch ones?

Help!! Dessa snyggingar är från nelly, ska ha någon utav dom men vet inte vilken färg. Help?


Cupcakes again?

Haha, ja ni. Belive it or not. I helgen så bakade jag cupcakes igen. Och nu med nya smaker så som, äpple/kanel, choklad/banan, choklad och blåbär. Jag har nog fått en liten baknojja tror jag. Men jag älskar att hålla på och pilla och trixa och sånt där. Tror fan jag ska gå en fortbildningskurs inom bageri/konditori. Någon som vet någon bra kanske?




Sen så nu i helgen har jag även börjar jobba lite på en sushi restaurang som servitris, men ska även prova på i köket. Jag har alltid velat lära mig att göra sushi, så nu blir det så också :) wiie.

Plus och minus finns ju överallt.

Jag tycker vi tar det negativa först så har ni något att se fram emot.
När jag kom hem från dagens bravuder så hade jag fått ett mail från Villa Källhagen, jobbet jag provjobbade på som jag hoppade på att jag skulle få. Men nej tyvärr, dom hade tillsatt tjänsten till någon annan. Gud vad kul för dom då!!

Men fuck that shit, deras förlust right?!

Nu till det positiva, har gjort min efterlängtade tatuering WOHO! And i löööve it!


When will it comes around?

Jag är way to dålig på att uppdatera känner jag men what the hell. Förra veckan så provjobbade jag ju på Villa Källhagen och jag tyckte det själv gick så bra som det kunde gå. Man är ju alltid lite nervös och så där, och hon tyckte nog att det gick bra också får jag hoppas. Håll tummarna för mig.

Helgen bjöd på mycket trevligt. Påsk och allt, inte för jag kännt av något speciellt eller så. Men fredagen så gjorde jag inte speciellt. I lördags där emot var det lite bravader. Pappa fyllde år, men honom firade vi med middag på söndagen.

Lördagen så bjöds det på bravader, jag och syrran och massa andra käkade middag för att fira Madde min brors flickvän med en mumsig middag för att sedan gå vidare till dans och goda drinkar. Runt ett tiden så gick jag vidare till snaps för att möta upp jossan och emma. Det var väl trevligt, haha. Var skönt att köra en converse kväll ;)

Idag så sket jag i att gymma orkade inte, huvudet ville inte samarbeta liksom. Så har bara tagit det lugnt, försökte måla lite "zebranaglar" blev väl kanske inte så jätte lykat. Men träning ger färdighet ;)

Psst.. Ska tatuera mig på onsdag :D


RSS 2.0