It takes a fool to remain sain..

I need love, love to ease my mind
I need to find, find someone to call mine
But mama said

You can't hurry love
No, you'll just have to wait
She said love don't come easy
It's a game of give and take
I can't hurry love
No, you'll just have to wait
You gotta just give it time
No matter how long it takes

But how many heartaches must I stand
Before I find a love to let me live again
Right now the only thing
That keeps me hangin' on
When I feel my strength
Yeah, it's almost gone
I remember mama said


Natti..

I want you to want me..
I need you to need me..
I´m begging you to beg me..


Härliga helg..

Denna helg har varit riktigt mysig för en gångs skull. Länge sen det var en sånn.
I fredags så käkade vi och förade hemma hos Denise, sen dök en ovälkommen böld upp på min läpp bara så där, måste varit något i pizzan som jag inte tålde. Och jag bestämde mig nästan för att inte följa med ut. Men brudarna övertalade mig att följa med.. Och lyckat blev det efter mycket om och men :)

Lördagen bestod utav middag med tjejerna i laget och kareoke kväll. RIktigt kul, när kareoken brukar dras fram på fester så brukar ja inte vilja sjunga men denna kväll sjöng jag mer än vad jag aldrig har gjort och det var riktigt roligt :D en super kväll.

Söndag.. gym som vanligt. Spinning och bodypump. Träning på söndagar för mig är obligatorisk ett riktigt bra slut på veckan och så känner man sig inte lika slö efter en utekväll t.ex.



Puss och kram.

Kvinnan som alltid får mig på bra humör

Här är då kvinnan "i mitt liv" som alltid kan få mig på bra humör och som alltid oavsett får mig att as garva och ligga dubbelvikt på golvet. Låt mig presentera Julia Louis

 

Det är ju bara att titta på henne. Man börjar ju bara skratta utav det.. hahahah.
Hon är kvinnan i rollen Elaine i Seinfeld och även kvinnan bakom Christine i "The new adventures of old Christine".
Älskar henne och hennes sjuka humor. Jag kan inte göra annat än att skratta.

Godnatt.
Hoppas ni somnar med ett leende på läpparna, för det kommer i alla fall jag göra.

It´s raining men?

Big no no.. It´s raining wather for fuck sake!

Usch och blä.. Riktigt boring och lång dragen dag på jobbet idag hade bara runt 80 gäster i konfen och det var inga problem alls. Sen så klart så ska ju alltid regnet ösa ner utanför fönstret.. men blä.

På vägen hem från jobbet... snodde ett paraply från jobbet för ja tänker ju knappast gå utan när det står som spön i backen. Sen när ja kom utanför centralstationen så gick ja ju som vanligt på dessa jävla sten plattor, men icke sa nicke sa har varken något varit med mig idag, och inte detta heller. Gick på en lös platta och trampade rakt i en jätte stor vattenpöl och blev dyngsur. Det förgyllde absolut hela min dag.

Blä, måste bli riktigt frisk nu känner ja. Så ja kan börja träna igen. Känner mig verkligen svag och fet i kroppen utav att inte ha tränat på snart 2 veckor. Och detta med min kostförändring har ju inte heller lyckats så bra nu när jag varit sjuk. Riktigt besviken på mig själv!!

Hahah hittade en as komisk bild på google när ja sökte på regn..



Sen så stod det under bilden.. " It´s raining quite a bit.."
Vadå "quite a bit.." det är ju rena rama skyfallet för fan hahaha..


Am I a guitarr hero? Fuck no!

Idag så var det/ är det  fars dag..
Grattis grattis alla pappor där ute i världen.
Jag hade tänkt köpa fiskar till min pappa till hans akvarium, och så klart så tänkte ja köpa dom idag. Lyckat, NOT! Allt var ju så klart stängt, bara för att jag ville ha fiskar :(
Blev att jag och bror åkte till farsta och köpte en tjocktröja och kallingar till far istället, det är ju i stort sett en typisk farsdag present. Senare mot kvällen så blev det middag hemma hos broshan, inte för att han gjorde så mycket men.. hahah
Det blev i alla fall jätte gott, helstekt fläskkarré med klyftpotatis och min specialsås ;).
Och som toppen på moset så gjorde bror en hemma gjord äppelpaj, förvånandsnog, så var den jätte god.. Mummmms!

Efter all mat så var vi ju tvugna att spela lite guitarr hero. Första gången för mig.Var det mest svåraste och mest förvirrande jag har gjort tror jag. Tror nog alla tycker det första gången haha.
Men kul hade jag i alla fall. Och det är huvudsaken tycker jag.

Bjuder på en bild från några helger sen, jag och mina partybrudar <3


Äckliga vintertid..

Det är inte så att jag inte gillar vintern eller hösten.. bara det att jag alltid lyckas dra på mig förkyldningar som håller i sig ända tills värmen kommer tillbaka.
Och sen när värmen kommer, man åker utomlands, drar på airconditionen till max och är dö sjuk när man väl kommer hem. Det tar aldrig slut!

Någon som har någon super duper kur? En kukelimuckmedisin á la Karlsson? NÅGONTING?

För jag klarar inte av denna förkylning. Kan knapt sova på nätterna för man knappt kan andas. På mornarna på väg från jobbet så går man med öppen mun för att försöka andas och dessutom i motvind, inte kul! Väl på jobbet så försöker man anstränga sig till max även fast man mår piss och näsan bara rinner och rinner, och allt dessa te drickande med honung, hjälper inte ett skit! Nu var det mycket bitterhet här.. jag vet. Hahah. Men jag är trött på skiten.

Och tack vare detta, så verkar det som mina "planer" till helgen har gått i graven. Lär få sitta hemma med en kopp te och sjunga till nått dumt program i soffan som går på tv.
But you, that´s  just me..

 

RSS 2.0