It was to soon, way to soon!

Vad ska man säga? När man inte vet ordet av det så rinner det ur ens händer. Dagarna är så oförutsägbara, man vet aldrig vad som kan hända eller vad som inte kan hända. Men ibland är det allt för orättvist. Hade precis börjar tagit kontakten med dig igen, min syssling alexander som bara blev 18 år. Det är inte ens en ålder. Tänk så mycket som han inte fick vara med om, det är ingen värd. Jag är ganska mållös.

Men på ett sätt tror jag att saker och ting händer utan en anledning. Men i så fall, utav vilken anledning? Det är frågan. Så hemskt tråkigt att vi inte fick lära känna dig på nytt, det vi minns från dig är nog dina år när du var mindre och vi bråkade som syskon. Du var en riktig busunge som hade blivit vuxen så snabbt men sen så togs det bara ifrån dig. Life not fare. 

"You don´t know what you got until it´s gone" så sant så. Första gången nu när du började prata med oss på facebook, blev så förvånad att det var du. Och du hade vuxit upp blivit stor och blivit en helt underbar människa. Och chansen att lära känna dig rann ut i sanden :(. 



Vi ses uppe bland molnen..

It was to soon, way to soon!
Rest in peace.
You will be missed <3

Kommentarer
Postat av: LEjla

Beklagar hjärtat <3

2010-01-27 @ 23:10:45
URL: http://livetenfest.blogg.se/
Postat av: Fabio

fint skrivet, RIP!

2010-01-31 @ 22:33:33
URL: http://finest.se/fabiok
Postat av: emelie, mamma till Lukas

hahah jaa IBLAND lär dem sig herregud han är inte smart den hära =P haha men men =D kommer du på lördag? mammsen å pappsen är välkomna också!

2010-02-02 @ 21:56:34
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0